מה זה הדבר הזה??

מה צפוי היום בטיפול?

מישהו יודע מה צפוי להיות היום בטיפול? כי באתר אין תקצירים. שמעתי שאמור להיות לקט. למה? מישהו שמע אחרת?

גם אני שאלתי את עצמי../images/Emo3.gif

הפסקתי לראות- מה אנחנו צריכים תקצירים עכשיו? זו דרך למלא פרק פנוי? מעניין מה יהיה מחר- בהתחשב בעובדה שהמטופל של יום שני גם "סיים טיפול"
- רק לא תקצירים חלק ב'!!!

גKיה

New member
חחחחחח ממש מעצבנים

חבל שלא אמרו שזה לקט, היינו יודעים לא לצפות. מה, הם עושים מאיתנו צחוק? מזל שאין להם יותר משבוע לשטות בנו. כאילו שאנחנו לא יודעים מה היה בפרקים הקודמים, אפשר לחשוב שזאת באמת טלנובלה וזה היה פרק 87689 מעצבנים ואני ממש נזהרת לא להדפיס פה קללות עסיסיות. רואים כמה אני לא יכולה לסבול את המצב הזה? שיגמר כבר! אני שמחה שזה נגמר. שונאת את התלות הזאת, האובססיה, כאילו בלי זה אי אפשר לחיות. זה ממכר! תארו לכם שהיו באמת 87689 פרקים ויותר, היינו מתים, לא? תארו לכם שיש המון אנשים מכורים לכל הטלנובלות, בדיוק ככה! וואו, איזה דכאון.

hadarbh1

New member
אם הייתם מחכים לסוף הייתם מבינים

לא תקציר פרקים ולא כי לא היה מה לעשות מחר הוא נפגש עם נעמה...

שרונסקי

New member
אכן אכן, שזה אכזבה בפני עצמה

אז זה מה שימלא את הפרק מחר. אוף, מבאסים לי את סוף הסדרה...

באמת../images/Emo35.gif

למה נראה לך שאנחנו צריכים לסבול 29.5 דקות של שידורים חוזרים בשביל שיחה של חמש דקות
אתה רציני בדבריך
טוב שלא עשו ככה בג'יימס בונד.

כן, דווקא חיכיתי ../images/Emo133.gif

חיכיתי בקוצר רוח ובעצבים. אבל חיכיתי. ובסוף באמת היה קטע דרמטי של 5 דקות. ועוד פרומו מעצבן שהוא חצי
. זהו.

L L B

New member
MommyHug ,

שלחתי לך מסר לפני מס' ימים.. רציתי לוודא שהוא הגיע בשלום

נו, אז מה שמראים בתחילת הפרק

שנקרא "בפרקים הקודמים של 'בטיפול'" לא מספיק לצורך העניין? ומה, אנחנו לא זוכרים מה קרה בכל הסדרה?

Gizmo16

New member
לפי דעתי...../images/Emo28.gif

זה לא היה תקציר כדי להזכיר למי שראה- כי אם שכחנו יש לנו VOD, ורובנו גם לא שכחנו. זה היה תקציר כדי שכל מי ששמע שהסדרה עומדת להיגמר ולכן החליט להתחיל לצפות בה דרך קבע (ככה רוב הישראלים פועלים לצערי
) לא הבין מה קורה ואיפה הוא נמצא, ולכן עשו פרק בשביל כל האנשים האלה שלא מתמצאים. אחת הטעויות הכי גדולות של סדרות בטלויזיה או סדרות של ספרים- היוצר מתרכז במי שלא עקב לאורך כל הדרך, במקום במי שכן עקב.

pomelit

New member
זה היה שרטוט הנושאים המרכזיים

בהתחלה ראינו את התפתחות הרומן של יעל עם עמי, את הסיום שלו ואת הניסיון שלהם להגיע לתובנות לגביו. אחר כך ראינו את ההתפתחות עם נעמה, ולי לפחות נראה שמאוד בולט שהפתרון בסיפור ראובן-נעמה הרבה יותר סבוך (אם בכלל). לאופי העברת הזכרונות, לסדר שבו הם מוצגים, לדברים שמכניסים או לא מכניסים לסקירה יש חשיבות.

NophaR

New member
אכזבה

דוגרי ממש מאכזב בתור שבוע אחרון ציפתי לפרק מפוצץ נקווה באמת שמחר יהיה טוב...

NophaR

New member
אכזבה

דוגרי ממש מאכזב בתור שבוע אחרון ציפתי לפרק מפוצץ נקווה באמת שמחר יהיה טוב...

לא.. תנו לי להבין..

רצו לבדוק אתץ סף הסבלנות שלי היום???? כל הזמן אמרתי לעצמי "חכי בטח ידיע משהו במהלך הפרק.. חכי .. חכי ..." בסוף מה?! רק תקציר?!!!! יאלה..... איזו א-כ-ז-ב-ה!!!!! אוף!

nomi99

New member
כנראה שבאמת נגמר להם...

לכותבים אין כנראה יותר מה לומר.... ובחלק מהפרקים אפשר היה להרגיש את זה כבר בשבוע שעבר... אז מורחים כדי לסגור ארבעים וחמישה פרקים.... חבל.

i love עדי

New member
היה דיי משעמם אבל בכל הסדרות זה

ככה אולי כדי להראות שוב איך דבר מוביל לדבר לפני ההחלטה שראובן מחליט לעשות. [שאין לי מושג מהי]

למעלה