מה זה הדבר הזה

stpfire

New member
מה זה הדבר הזה

הייתי בזמן חלום, וחשדתי... אז עשיתי את בדיקת הטקסט והכל עבד כמו שצריך, זאת אומרת שהטקסט לא התחלף... :S אז בכל זאת חשדתי ואמרתי לאחותי "היי, אני חולם את בכלל לא אמיתית!" - אני לא מצליח לזכור איך היא ענתה לי אבל זה לא שכנע אותי שאני בחלום ניסיתי להיזכר איך הגעתי לכאן והאם הזיכרון האחרון שלי הוא מלפני הרבה זמן, ושוב למרות שהכל היה מחשיד הגעתי למסכנה שאני לא חולם. אז עשיתי את הבדיקה של להפיל חפץ והוא אמור ליפול בצורה מוזרה והוא נפל בצורה טובה מאוד בלי לעורר חשש... הסתכלתי ביד שלי והיו לי 5 אצבעות! אז כבר המשכתי בחלום כרגיל :( :( מה זה איך לעזאזל אני אמור לגלות שאני חולם אם כל הבדיקות מציאות לא עובדות... מה שכן אני זוכר שהעולם היה כל כך מציאותי ונראה מאוד מאוד אמין

Amaterasu

New member
בדיקות מציאות

זה יכול לקרות. הסיכוי מאוד נמוך, אבל זה יכול לקרות. כשעושים בדיקת מציאות, חשוב מאוד לרצות שהבדיקה תגלה שאתה חולם. החלום עובד על רצון. כשאתה סופר אצבעות, אתה צריך לרצות שיהיו שם יותר מחמש. אם תרצה שיהיו שם רק חמש זה לא יעבוד. כשאתה זורק חפץ, אתה צריך לרצות שהוא ייפול בצורה אחרת. אם תרצה שהוא יפול רגיל זה מה שיקרה. אותו הדבר לגבי כל בדיקה אחרת. ככל שתמשיך להתאמן כך תלמד להשתמש בבדיקות יותר טוב ובצורה יותר נכונה. סביר מאוד שזה לא יקרה לך שוב. הסיכוי שכל כך הרבה בדיקות ייכשלו ברצף הוא ממש נמוך.

danny1990

New member
חחחחחחח

קרה לי כמה פעמים שהבדיקות מציאות רימו אותי ואכן הרצון שמשהו ישתנה גורם לזה להשתנות ,

למעלה