מה זה הגה על חוט?

red cars

New member
יש כבר עתיד (18) כאן אבל .באמת.

מישהו המציא מעןי מטוס שקצת יותר דומה למכונית מאשר למטוס יש לו ארבעהמנועים לא גדולים מידי בכל כנף אחת ו2 מאחורה כיפת זכוכית וגודל קצת יותר ממכונית רגילה. הוא ממריא אנכית מגיע למהירות של 625 קמ"ש . וביא כרגע אי שם באזור 51 בארה"ב בניסויים. במידה ויצא לשוק יהיה מחירה כ1,000,000 דולר. כמובן נאס"א עוזרת בפיתוח. שמה : "SKY CAR"

© DrorZi

New member
באמת איפה היא ../images/Emo10.gif

תוחזר הבימר האמיתית הביתה ...
דרור זי, אם לא היא אז אולי הקופה

אני זוכר....

במילניום הקודם בעצם זה היה עוד שגרתי בארהב לפני יותר מ 8 שנים ראיתי כתבה ב popular science על הסקיי קאר הזה אבל אז כשזה עוד היה רק קונספט שהודפס בתלת מימד היה כתוב שזה יעלה רק 400 אלף דולר

idanhakia

New member
אחי היתרון הדיי גדול

בהגה על חוט הוא חיסכון במשקל כי המוט של ההגה שוקל כשליש מהמכונית !!!! או יותר אני לא ממש זוכר וזה מתוחנן ל S CLASS שתחליף את של היום ! שזה כנראה יהיה ב2004 או 2005

חיים_K

New member
למה שליש, לפחות חצי ../images/Emo70.gif

סליחה על הבוטות, אבל אתה שפוי
מוט ההגה שוקל שליש מהרכב ? וכמה שוקל המנוע אם ככה ? 100 גרם ? מוט ההגה שוקל קילוגרמים ספורים והסיבה לכניסת הגאים חשמליים, אם כאלה אכן יכנסו אי פעם, תהיה שילוב של בטיחות + נוחות. חיים, מקווה ומתפלל שהשטות הזאת לא תיושם אף פעם.

idanhakia

New member
הוכחה !!!!!

צירפתי תמונה מספר תאוריה שנת 2002 ושם משום מה תסתכל מה רשום חצי ממשקל המכונית !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בוא נגיד שבחיים האמיתיים הם הורידו את זה לשליש אבל עדיין !!!

idanhakia

New member
אההה ודרך אגב!!!

זה נמצא בעמוד 89 ! ואתה תוכל לראות את זה כבר בS CLASS הבאה !

אורי ד

New member
התמונה שלך חתוכה

בכל מקרה, תחשוב קצת בהיגיון- נראה לך שבמכונית סטנדרטית ששוקלת 1000 קילו- המוט היגוי ישקול 500 קילו?
קצת היגיון בנאדם... תקרא שוב, בטח לא הבנת נכון מה שרשום שם.

idanhakia

New member
התמונה מתוקנת

ותשמע כל הקטע זה שאני קראתי על זה איפשהו ואני לא זוכר איפה ... ואמרו שזה חוסך המון המון משקל !!

אורי ד

New member
איפה היית בשיעורי הבנת הנקרא? ../images/Emo3.gif

"הציר הקדמי מגשר בין הגלגלים הקדמיים של הרכב ונושא כמחצית ממשקלו" איך אתה מבין מפה שהמוט היגוי שוקל מחצית ממשקל האוטו? כתוב פה שעל הציר הקדמי (בכלל לא על המוט ההיגוי) יש עומס של מחצית ממשקל הרכב- יש בזה הרבה היגיון מן הסתם: כמחצית מהמשקל על הציר הקדמי וכמחצית מהמשקל על הציר האחורי. שמחתי לעזור, אורי

idanhakia

New member
אני אומר לכם...

אני קראתי על זה איפשהו , חכו אני יביא לכם את הכתבה עידן שהולך להפוך את הרשת עד שהוא ימצא !

בן כמה אתה...

תגיד לי. איך בנאדם שנכנס לפורום של מכוניות שאמור להבין טיפה במכוניות יכול לחשוב שמוט ההיגוי שוקל כמחצית מהרכב??? נכון, מוט ההיגוי אכן שוקל כמה קילוגרמים הבנת כ מ ה ק י ל ו ג ר מ י ם ולא משקל שאפשר לעמוד אותו בטונות). "על חוט" אכן יחסוך משקל אבל לא בצורה שתגרום הפחתה של מחצית ממשקל הרכב, אם זה היה כך כבר כל המכונית החדשות היו עוברות ל"על חוט". ותחשוב בבקשה תנסה לחשוב שאם מוט ההיגוי היה שוקל כמחצית הרכב אפילו אלי האנה לא היה מצליח לסובב את ההגה אולי אתה כן אבל הוא לא!!!

sronis

New member
שימהר לעשות בגרות בלשון מחדש

מדהים איך אפשר לסלף משפט תמים ופשוט... רוני

למעלה