מה זה דבק פורצלן?

אילאיל2

New member
מה זה דבק פורצלן?

אני מכירה אבקת פורצלן לפסיפס זכוכית זה זה? אילנה

גלית34

New member
היום הלכתי לחפש דבק פורצלן../images/Emo20.gif

בהום סנטר והמוכר שם הראה לי שפורפרת קטנה שכל גודלה הוא אולי 5 ס"מ. לא קיניתי כי לא היתי בטוחה שזה זה ובכלל שהכמות תספיק לעבודה של הדבקה מפית על זכוכית. אפשר לקבל את השם המלא ופרטים נוספים על הדבק הנל?

psa

New member
גם השאלה שלי הלכה "לטייל".

בחנות למלאכה לא היה להם. היכן ניתן לקנות? אולי יש תחליף בחנויות כמו "הום-סנטר ואייס? תודה

idithgal

New member
אביבה. לגביי דבק פורצלן

קניתי דבק פורצלן (היחיד שהיה בחנות ועברתי מדף מדף וגם תיחקרתי את כל המוכרות...), ההוראות לעבודה הן אחרות. א. אפשר לפי מה שכתוב להדביק פרחי משי, סרטי בד וכו (גם נייר). לטבול את ה"פרחים" בדבק, להדביק לכלי, יבוש לילה ואז להתיז חומר אחר. (FolkArt Aerosol colors) ולסייום תוחם זהב, ולסיים עם FolkArt Clearcote Glaze . חלק מהתהליך דומה אבל אין תנור ויש עוד חומרים. השאלה שלי- האם זה הדבק או שזה משהו אחר? אני מצרפת אתר שמפרט על המוצר אני בספק אם זה זה אבל...

av_i_va

New member
בינגו../images/Emo103.gif

זה החומר! לכל מי שחיפשה במקומות אחרים כמו הום סנטר וכו´.... דבק פורצלן ליצירה קונים בחנות בה מוכרים חומרים ליצירה.
עידית צודקת. השימוש המקורי הוא כפי שתארת. פעם - לפני 10 שנים ויותר, יצרנו פרחי פורצלן בשיטה שתיארת. זה יצא מהאופנה (חבל) ויתכן ובחנויות שנפתחו לאחר שטכניקה זו נעלמה, כלל לא ידעו במה מדובר. במקרה שלנו - מדביקים מפיות לכלי זכוכית והשימוש הוא כפי שכתבתי. בארץ ניתן להשיג את החומר הזה וגם חומר שמיוצר על ידי חברת הובי-ליין. לכן, מה שאני מציעה זה כך: תרימו טלפון לחנות בשם הובי בפ"ת (מופיע בטאג´ליין) (פעם לפני שנים, הם היו היבואנים של הובי ליין). תשאלו אם יש להם דבק פורצלן. זו צנצנת קצת יותר קטנה מזה שבתמונה שעידית צירפה, וכתוב על זה בכחול או בשחור: PORCELAN POTH הערה חשובה: אם אין בחנות את החומר - אל תקנו תחליפים!!!

idithgal

New member
יש ! ../images/Emo6.gif

אבל אני אתחיל את העבודה רק אחרי שאגמור את כל ערימת המבחנים שמחכה לי....

למעלה