מה זה געגוע?

• פותח הנושא Kaya
  • פורסם בתאריך

mga-abir

New member
לך קצת אחרת

אכן הגעגוע והניתוק מכאיבים.כאשר נוצרים יחסי קירבה. אם ובנה אהוב ואהובה חבר וחברה לא חשובים המינים נוצרים קשרים שהייתי מתארם כחוטים הנמשכים מהלב.(אתריים) כאשר חל פירוד חוטים אלו ניתקים ומכאיבים מאוד. הבאתי דוגמא קצת אחרת. בברכה אביר

irisshay

New member
מציאת האני

אין אני מבינה אתהלבטים המסתתרים מאחורי דברייך, אך אומר רק זאת, אם משהו עושה טוב לאני שלך גם אם לרגעים מספר, אז לכי אליו מבלי להעבירו את הניתוח המייסר הנ``ל, חיינו הם רגעים ספורים של אושר וחבל לבזבז אותם רק על עתמינו, גם השלם מורכב מחלקיקים זעירים, אז תהני בלי לחשוב הרבה, כבר הרבה מדענים עשו זאת לפניך ועדיין אין בידם תשובה מוחלטת, היי פשוטה ושמחה ולא עליונה ובודדה. זאת עצתי. בהצלחה.

irisshay

New member
מציאת האני

אין אני מבינה אתהלבטים המסתתרים מאחורי דברייך, אך אומר רק זאת, אם משהו עושה טוב לאני שלך גם אם לרגעים מספר, אז לכי אליו מבלי להעבירו את הניתוח המייסר הנ``ל, חיינו הם רגעים ספורים של אושר וחבל לבזבז אותם רק על עתמינו, גם השלם מורכב מחלקיקים זעירים, אז תהני בלי לחשוב הרבה, כבר הרבה מדענים עשו זאת לפניך ועדיין אין בידם תשובה מוחלטת, היי פשוטה ושמחה ולא עליונה ובודדה. זאת עצתי. בהצלחה.

irisshay

New member
מציאת האני

תגובה

יש משהו בשניים , שהוא היזון חוזר, ושאינו יכול להיות קיים ביחיד מעצם יחידותו, כל כמה שהיחיד יהיה מיוחד ומושלם. המושלמות האישית הינה סוף, ולא התחלה, מפני שאחרי המולשמות אין יותר לאן לשאוף. מי ששופט את העולם רק ב´איך מתמלאים חסרים´, יגיע לסופו מהר יותר ממי שמבקש מעולם את ההתנסות עצמה, את ההרפתקה. אכן יש איכויות ליחיד ולחיפוש השלמות, אבל ברגע שהשלמות הזו מושגת - אין באמת יותר מה להוסיף. אני הייתי משאירה יותר מקום להנאה מהדרך עצמה, מאשר להגדרת סופים... ...

למעלה