מה זה גבר? איך להיות גבר? מה עושה מישהו גבר? איך זה מתבטא? כולם יכולים לנסות להנחיל את דעותיהם
ס סוקרטס פה New member 5/1/14 #1 מה זה גבר? איך להיות גבר? מה עושה מישהו גבר? איך זה מתבטא? כולם יכולים לנסות להנחיל את דעותיהם
ס סוקרטס פה New member 5/1/14 #19 נסיכה , את חייבת להפנים משהו חשוב תמיד, אבל תמיד בתעודת זהות שלך יהיה כתוב שם "נקבה" נאו גט און יור ניז !
נסיכה , את חייבת להפנים משהו חשוב תמיד, אבל תמיד בתעודת זהות שלך יהיה כתוב שם "נקבה" נאו גט און יור ניז !
ל לירי לא שרה New member 5/1/14 #37 עברנו להפליות מגדריות? איפה דורי שצריך אותה?!?! עכשיו תקשיב טוב בדואי חמוד וקטן. ולא בגלל הממצאים של ההוא.. יותר בגלל ההודעה החשוכה הזאת. אתה עושה איתי שרירים? קיבלת את התשובה שלך למי הוא לא גבר.
עברנו להפליות מגדריות? איפה דורי שצריך אותה?!?! עכשיו תקשיב טוב בדואי חמוד וקטן. ולא בגלל הממצאים של ההוא.. יותר בגלל ההודעה החשוכה הזאת. אתה עושה איתי שרירים? קיבלת את התשובה שלך למי הוא לא גבר.
ס סוקרטס פה New member 5/1/14 #39 ידעתי שהמילה נקבה תשבור אותך..... אם יש משהו שאני שמך שלפמניסטיות אין תירוץ לקחת זה את החותמת הזו מכן נ ק ב ה !
ידעתי שהמילה נקבה תשבור אותך..... אם יש משהו שאני שמך שלפמניסטיות אין תירוץ לקחת זה את החותמת הזו מכן נ ק ב ה !
D dori78 New member 6/1/14 #58 אם אני אחראית על מענה לאפליות מגדריות - המצב לא טוב. רק שיהיה ברור - אני לא מתקרבת לפורום פמיניזם כי הכותבות שם קיצוניות מדי בשבילי. וזה מאוד מחמיא לי שאת חושבת שמישהו צריך אותי
אם אני אחראית על מענה לאפליות מגדריות - המצב לא טוב. רק שיהיה ברור - אני לא מתקרבת לפורום פמיניזם כי הכותבות שם קיצוניות מדי בשבילי. וזה מאוד מחמיא לי שאת חושבת שמישהו צריך אותי
ל לירי לא שרה New member 6/1/14 #59 בכייף. אני נהנית לקרוא אותך. את מתמודדת בגבורה עם העריץ. ואני תמיד בעד גירלז פאוואר.
ל לירי לא שרה New member 6/1/14 #63 נחמד לדעת שקוראים את השטויות שלי ושל ביזי. אם יסתדר בשלישי את מוזמנת!
H HH husa New member 5/1/14 #10 זו לא ממש תשובה גבר זה מבוגר ממין זכר. יש כאלה שטוענים שמבוגר זה מי שבעל אחריות , אבל ישנהם הרבה מבוגרים ללא האחריות ויש ילדים אחראים. מבוגר הוא מי שנחשב ככזה לפי החברה בה הוא חי.
זו לא ממש תשובה גבר זה מבוגר ממין זכר. יש כאלה שטוענים שמבוגר זה מי שבעל אחריות , אבל ישנהם הרבה מבוגרים ללא האחריות ויש ילדים אחראים. מבוגר הוא מי שנחשב ככזה לפי החברה בה הוא חי.
ס סוקרטס פה New member 5/1/14 #6 למה שלא יהיה גוף שאוכף את הזכויות שלנו? למה רק את החובות שלנו דואגים לאכוף? שיוויון, לא?
S shayCn New member 5/1/14 #7 יש גופים כאלו שאוכפים את הזכויות שלנו אלא כשכל פעם יש בחירות,אנחנו כמו עיוורים עושים את אותם טעויות ובוחרים באלו שאוכפים רק את החובות שלנו.
יש גופים כאלו שאוכפים את הזכויות שלנו אלא כשכל פעם יש בחירות,אנחנו כמו עיוורים עושים את אותם טעויות ובוחרים באלו שאוכפים רק את החובות שלנו.
ס סוקרטס פה New member 5/1/14 #11 אני מתכוון גוף ששווה בגודלו לגוף האוכף שכמו שמחפשים לצוד אותנו כך יחפשו להושיע אותנו עצר אותך שוטר סתם, אתה מיד מזמין "בוחן זכויות" עשו לך תרגיל בחנות בגדים עם בילבולי מבצעים, תקרא ל"אוכף זכויות" תתש לתת קרב רציני לשרמוטות האלו
אני מתכוון גוף ששווה בגודלו לגוף האוכף שכמו שמחפשים לצוד אותנו כך יחפשו להושיע אותנו עצר אותך שוטר סתם, אתה מיד מזמין "בוחן זכויות" עשו לך תרגיל בחנות בגדים עם בילבולי מבצעים, תקרא ל"אוכף זכויות" תתש לתת קרב רציני לשרמוטות האלו