מה זה בע"מ?

mc megi

New member
בעירבון מוגבל../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif../images/Emo90.gif

וחאלס לפתוח הודעות חדשות תנצלש"י

mc megi

New member
אמרו לי את זה על הסט..../images/Emo67.gif../images/Emo90.gif

שהצטלמתי לטלנובלה.... היה מצחיק...

Mrs Love

New member
לנצלששש../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

לא לפתוח על כל שטות הודעה חדשה!!!!

הגאונה

New member
מכיוון שאף אחד לא יודע

אז אני אסביר? בע"מ זה בערבון מוגבל. מה זאת אומרת? בעלי המניות בחברה אשר עצם החזקתם במניות החברה מהווה למעשה בעלות בחברה, ערבים לחובות החברה עד לסכום שהם השקיעו בחברה. מעבר לזה לא ניתן לבוא ולדרוש מהם כסף. אלא אם כן עושים "הרמת מסך" בבית המשפט ויורדים לנכסי בעלי המניות.

Mrs Love

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

+
הרשו לי לגחך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה פשוט נורא הצחיק אותי

mc megi

New member
יא מפגרת אמרתי לך את זה../images/Emo70.gif

נוסף לזה שאין לך שכל ואת קוראת לעצמך גאונה את לא רואה טוב
ועלק גאונה מה את שואלת את עצמך

הגאונה

New member
אני רואה שאתם עדיין מתקשים

אז אני אסביר: בע"מ זה כאמור בערבון מוגבל ומע"מ זה מס ערך מוסף והקשר? בירה נשר.. (אין...)

הגאונה

New member
אני בסך הכל מנסה

ללמד את ילדי ישראל כמה דברים שלא מלמדים בבית הספר (בעיקר בגלל שלמורים אין מושג מהחיים שלהם)

Mrs Love

New member
אז כדאי שתפסיקי../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

זה לא מעניין אותנו כל השטויות האלה, אנחנו מדברים רק על טלנובלה בע"מ, לא על מושגים שקשורים למי יודע מה

למעלה