מה זה בעצם חלום

Maddy D

New member
מה זה בעצם חלום

אני די מבולבלת מכל העניין שנמצאים בשינה עמוקה שנקראת הראם לא חולמים, אך בשינה לא עמוקה העיניים קופצות כיאלו רואים סרט.. אז זה החלום. או שלהפך. ולמה אני מגיעה למצב שאני לא מבדילה בין חלום למציאות אני מתכוונת שבחלום הכל ממשי הצלילים הריחות המגע אני מרגישה הכל אז מה באמת אמיתי? או שזה מתאים לפורום מאטריקס..?

LucidGuess

New member
תפסיקי להתבלבל ../images/Emo13.gif

זה נכון, חלומות הם מאד מציאותיים ( הרבה אנשים לא יודעים את זה כי הם לא זוכרים טוב את החלומות שלהם ... חבל מאד ) בחלום צלול את באמת יכולה לאכול, להריח, לטייל, והכל לגמרי מציאותי! וזה הרי כל הכיף בחלום צלול לא? את יכולה לעשות הכל! מה שבא לך! עם מודעות עצמית מלאה בזמן החלום, והכל מציאותי לגמרי! כיף לא? החלימה מתרחשת בעיקר בשלב ה REM שבו באמת העיניים רוטטות במהירות וקופצות להן, זה שלב החלימה, רוב החלימה היא בשעות הבוקר המוקדמות לפני שמתעוררים מהשינה ( אחרי 5,6 שעות שינה ). LucidGuess

LucidGuess

New member
תגידי את לא קוראת הודעות בפורום??

שמעי, בהרבה הודעות בשני הדפים האחרונים בפורום נתננו כבר הרבה פעמים כתובות של 2 אתרים מצויינים בעברית שמסבירים על חלומות צלולים, אי אפשר לחזור על זה בכל הודעה מחדש בשביל כל אחד שניכנס לפורום ... חפשי קצת למעלה או קצת למעלה הודעה שכותרתה - "יש ויש למזלנו הרב!
" בהודעה הזו תימצאי את 2 הקישורים לאתרים האלה, קצת מאמץ ותימצאי את ההודעה. שיהיה בהצלחה. LucidGuess

fritsy

New member
בקשר לזה...

רציתי לשאול מה רואים כשלא חולמים? כלומר, האם בכלל יש מצב כזה? אם אומרים שחולמים רק בסוף השינה, או לאחר זמן מסויים, אז חייב להיות משהו בין לבין, לא? תודה רבה והמון אהבה פריצוש הנורא נורא מאושרת!

Gevakumon

New member
שאלה מעניינת

לא חשבתי על זה באמת, מה הגוף מרגיש כשהוא לא בשלב הREM...מעניין, אולי אפשר להגיע למודעות גם בשלב הזה איכשהו

Variety

New member
תגובה

היי Maddy D, לפי המדע שלב הרע"ם (ריצוד עיניים מהיר, או באנגלית REM - Rapid Eye Movment) הוא שלב שבו אנו חולמים. למרות שישנן גם טענות שאנחנו חולמים לא רק ברע"ם. אם את אינך מבדילה בין המציאות - חפשי את ההבדל. החלומות שלנו בנויים על המציאות שלנו. המראות, חוש המישוש, השמיעה, הריח. אני מוצא את ההבדל בכך שאני מרגיש את הגוף הישן שלי בתוך החלום בנוסף לגוף החלומי. או שאני יכול לשנות דברים עם המחשבה בקלות בחלום. לדעתי שאלתך אכן מתאימה לפורום הזה. חלומות פז, Variety-

למעלה