מה זה בעצם גראנג´??????

• פותח הנושא idos
  • פורסם בתאריך

idos

New member
מה זה בעצם גראנג´??????

פעם ראשונה שאני שומע על סגנון כזה

DrunkGoat

New member
טוב אני אנסה לכתוב..

ואני מבקש מענת מנהלתינו היקרה להוסיף לטאג או משו, שלא נצטרך לכתוב כל פעם מחדש. ההגדרה של גראנג´ מתחלקת לשני חלקים: תרבות ומוסיקה. כתרבות, הגראנג´ הוא תרבות ה"וואטאבר" (ולא בגרסה הצפונית
). "גראנג´ואידים" הם בני נעורים מתוסכלים ואדישים - זרוקים כאלה, או לפחות אמורים להיות. לגראנג´ואידים גם יש שיער ארוך, ג´ינס קרוע וחולצות פלאנל. כמוסיקה, גראנג´ מושפע מאוד מהארד רוק ופאנק. מכיל גיטרות חזקות, ריפים שחוזרים על עצמם (הרבה), סולואים, אבל המוסיקה לרוב פשוטה. בכל מקרה, ההשפעה של הארד רוק ופאנק לא מחייבת בכלל: יכולות להיות השפעות ממטאל (סאונדגרדן, אליס) וכאמור הארד רוק (פרל ג´אם, שוב אליס) או פאנק (נירוונה). שורה תחתונה: את הגראנג´ רואים בליריקס ולא במוסיקה.

tofy

New member
שחכת להוסיף דברים...

תרבות הגראנג´- לבוש: ג´ינס בהיר משופשף קצת קרוע..... אולסטאר!!!!!!!!-או מה שנוח וזול,או וואנס שזה לסקייטרים אבל זה יפה. חולצת פלאנל (אמיתית!) משובצת...בדר"כ אדום שחור\ירוק כחול-או כל שילוב אחר. (יש אפשרות ללבוש סוודר ירוק כזה במקום...למרות שקיץ) חולצה שחורה\להקות\טישרט לבנה.....או כל דבר פשוט ומקומט. שיער ארוך-כל צבע עדיף בלונדיני אישיות נערצת (ותודו שעל כולם!) קורט קוביין!!!!!!!

למה נערצת? אני לא מעריצה אותו../images/Emo4.gif

ומה שכתבת נשמע כאילו זה לקוח מאיזה מגזין אופנה ורדרד תחת הכותרת:"מדריך לבוש לפריק המתחיל"...
שומדבר אישי

tofy

New member
מממ......זה אמור להיות בשיא הציניות

כאילו הגזמה........גם בלבוש הגזמתי............. עם הסוודר הירוק-מה שקורט לבש באנפלאג....ובעוד כמה הופעות.... בעעעעעעע

badphish

New member
בהקשר לחתימה....

אין איזה סיפור שג´ים מוריסון נעל את חברה שלו בארון הצית אותו ושר לה כמון בייבי לייט מייי פייר?

badphish

New member
כי הוא מת

ישך איסיקיו? אני צריך נואשות מישהו לדבר איתו...

j i m m y

New member
../images/Emo6.gifתגידי, בת כמה את ?!

וואוו.. זה כמו ללבוש בגדים שממזמן יצאו מהאופנה.. היית לובשת בגדים מלפני שלושים שנה ? ככה אנחנו היינו מתלבשים כשהיינו בני 15-16.. ועכשיו אנחנו זקנים בני 24...

Gevakumon

New member
אחי סתכל למטה איפשהו יש שם שרשור

שמסביר טוב מאוד את הנושא. יודע מה אני אתן לך קישור, אהיה לארג´, כבר חוזר, הנה זה

../images/Emo13.gifזה מכוון אליי או אל ido?

בכל מקרה תודה :) אבל זה לא עונה על השאלה במה הליריקס שונות? (אני לא מכירה ממש גראנג´...סתם מתוך עניין להבין.. למילות השירים יש אופי מסויים, צורת ביטויי יחודית, שירים על נושאים מסויימים?

Papito

New member
כן

אני ינסה להסביר את מהות המילים במשפט אחד הגראנג´ לוקח את הבעיות של השוליים ושם אותם במרכז

למעלה