מה זה בלוגים????

akravit

New member
בלוגים???

ובכן: פעם היו שני חברים שקראו להם בלו וג´ים (גים בעברית) הם הסתובבו בכל הפורומים של תפוז ולא מצאו שום דבר שהתאים להם אז הם החליטו לפתוח פורום חדש משלהם שאותו הם קראו על שמם: בלו ו-גים = בלוגים וזה כל הסיפור כל שאר האנשים שנמצאים פה הם חברים שלהם.

../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אילנה, לקחת את הכדורים שלך הבוקר
סתם בצחוק... בלוג זה קיצור של weblog (תיעוד באינטרנט) ובלוגים הם אתרים בהם אנשים מתעדים את חייהם, כותבים יומן אישי או סתם נותנים קישורים יומיום...

איה@

New member
אילנה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחלה חוש הומור
את בטוחה שהם היו בנים...??
שבת שלום ורק בחיוכים
איה.

איה@

New member
מה זה בלוג../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

BLOG = WEB LOG = דפי רשת = אתר אישי שמנוהל כיומן(בצורה כרונולוגית) - ובו כותבים חוויות אישיות מהחיים האמתיים ומהחיים הוירטואלים. תוכל לקרוא את הבלוגים/יומנים של משתתפי הפורום - בעמוד הקישורים. קריאה מהנה
איה.

איה, איך מצטרפים ל"עמוד הקישורים"|?

יש תנאי הצטרפות מסויימים? ומה בעניין התמונה שהוספנו לכרטיס? מה המשמעות שלה בעיצוב הפורום החדש?

אסף כץ

New member
רומזים לאיה ככה בשקט, משהו בסיגנון

"אה... היי איה, זוכרת אותי? מהפורום? אז.. יש לי בלוג והייתי שמחה אם היית יכולה בבקשה להוסיף אותו לרשימה.." ואז אחרי שתתחנני הרבה ותשלחי לה שוחד בדואר אז אולי היא תוסיף אותך.. סתם, בצחוק התנאי היחידי שאת צריכה לעמוד בו הוא שיהיה לך בלוג, אחרי זה תגידי לאיה וזהו. מקווה שעזרתי

איה@

New member
קודם כל ../images/Emo26.gif

צריך לעדכן על שינוי כתובת
כבר כמה ימים שלא הצלחתי להכנס אליך - ורק עכשיו ראיתי שעברת לישראבלוג בהצלחה! שימי לב לכתובת האתר שלך יש משהו מוזר - זה מה שאני מקבלת img src=upload-1314.gif רשמי שוב את הכתובת הנכונה שלך - ומיד! תכנסי לקישורים
כי את כל הבחינות עברת כבר בהצלחה!!
איה.

לא ברורה לי הבעיה ...

תודה, איה. את הכתובת כבר עדכנתי בכרטיס בתפוז. היא רשומה כבר בהודעת הפתיחה שכתבתי. http://www.israblog.co.il/eliana התכוונתי להישאר עם הכתובת: e-blog.tk ולכן לא עידכנתי אותך כי חשבתי שבעיה מסויימת שיש שם תסתדר ואז כתובתי זו שידועה לך לא תצטרך שינוי. ל"בלוגי" גם אני לא הצלחתי להכנס ולכן עברתי לישראבלוג. בעניין "שימי לב לכתובת...". אין בעיה בכתובת, מבחינתך את ראית "בעיה" בראש הדפדפן (הסרגל הכחול). זו אינה בעיה, זו פשוט התחכמות שלי כדי שהנושא בישראבלוג יהיה מעוצב כתמונה (הלוגו)... את במקצוע, אם תסתכלי תביני.
שבוע טוב,

מאייר

New member
מה זה בלוג

האמת היא שלפני כמה שנים, כשהמושג "web log" רק נכנס לז´רגון, בעיקר בזכות אנדרו מ-pitas.com, מטרת אותו log היתה לתעד אתרי אינטרנט מעניינים שבהם אותו גולש ביקר באותו יום, ולדווח עליהם, כאשר ליומנים הרגילים קראו סתם "journal" או "diary". בלוגר שינה את כל זה, כמובן. מאייר.

0רחלי

New member
ליומנים הרגילים עדיין קוראים כך...

הם פשוט עברו להיות מנוהל בבלוגר או בכלים דומים. השם עדיין קיים.

למעלה