מה זה בכלל פמניזם?

מה זה בכלל פמניזם?

המכללה החברתית כלכלית אשה לאשה, מרכז פמיניסטי חיפה מזמינות להרצאת מבוא והיכרות עם הקורס מגדר הגדרות ופמיניזם בנושא מה זה בכלל פמיניזם ? הרצאה של דר' חנה ספרן, מחברת הספר "לא רוצות להיות נחמדות" ביום שישי, ה-24 למרץ 11.00 בשעה במכללת ויצו, קרית אליעזר חברות וחברים, המכללה החברתית ואשה לאשה-מרכז פמיניסטי חיפה, מזמינות אתכן /ם לקורס "מגדר , הגדרות ופמיניזם" בו נדון בהרחבה בפמיניזם על זרמיו המגווים, במצבן של נשים וגברים (ואחרות) בחברה הפטריארכלית, בביקורת וכתיבה פמיניסטית, בנושאים שונים מחיינו: חוק, משפחה, עבודה, רפואה ועוד מפרספקטיבה מגדרית. בואו והביאו חברות/ים זו היא הזדמנות נדירה להכיר את השיח הפמיניסטי מהבסיס אל ההתפתחויות האחרונות ביותר. לפרטים: מרכזת הקורס ,יאנה קנפובה 0508575729 Yana Knopova, Co-ordinator,Coalition of Women for Peace 972-48640208 972-508575729 www.coalitionofwomen.org

motyka

New member
המכללה החברתית כלכלית

היא גוף של מפלגת העבודה

motyka

New member
האם ארבעת האחרים קומוניסטים?

אביב וסרמן ושחר דולב - לא

ערב רב

New member
המנכ"ל עד לפני 4 חודשים היה אפרים

דוידי, שאני מניח שמוכר לך. מה שנכון, בחודשים האחרונים אכן ישנו מאבק שליטטה מסויים וחד"ש הולכת ומאבדת את ההגמוניה במכללה לטובת חוגי הקרן החדשה לישראל, אבל התהליך עוד לא הושלם.

ערב רב

New member
מבכירי חד"ש. בכל אופן, דומני

שהבהרנו את הערפל סביב אמירתך שהמכללה היא של מפלגת העבודה.

אני בת של פועל ערב

ומאד לא אוהבת מה שקורה עכשיו ביחס לאוכלוסיות חלשות. ההפרטה הזאת תביא עלינו אסון גדול. מפריטים את שירותי הרווחה, שירותי הבריאות והחינוך ואומרים לאזרח הקטן תסתדר. וזבש"ך אם אתה חולה, או צריך עזרה. תסתדר או שתמות. למה? כי אנחנו רוצים להיות כמו אמריקה.

ערב רב

New member
אני תומך בצמצום ניכר מאוד של שירותי

הרווחה, הבריאות והחינוך לאזרח, כאשר הם יינתנו רק לאנשים שיוכיחו מעל כל צל של ספק סביר שאין להם בשום פנים ואופן הון, נכסים וכושר עבודה. מי שיש לו אחד מאלה אינו זכאי בעיני ולו לשקל אחד מכספי ציבור. גם זו הגדרה מרחיבה מדי, כנראה, משום שבעיני גם מיליונר שבזבז את כספו בהימורים ונותר חסר כל אינו רשאי לדרוש ולו שקל אחד מכספי ציבור, על כל המשתמע מכך. אין שום סיבה שבעולם שהכסף יזרום מכיסנו כמו מים לכיסיכהם של אחרים בלי בדיקות חקרניות, ארכניות ומקיפות ביותר כך שרק מי שבאמת נזקק לו לצרכים הבסיסיים ביותר יקבלו.

למעלה