מה זה ביסקסואלים?

בשבושון

New member
ביסקסואל מה זה...

ביסקסואליות (אטימולוגיה: בי + סקס לטינית = "מיניות כפולה") היא משיכתו המינית של אדם אל בני מינו ואל המין הנגדי כאחד. הביסקסואליות לא הוכרה תמיד כסוג מיניות העומד בפני עצמו והוגדרה הן על ידי הטרוסקסואלים והן על ידי הומוסקסואלים כפיקציה. קיימות שלוש מחלוקות מרכזיות בקרב הפסיכולוגיה המודרנית באשר למהות הביסקסואליות: ראשית, האם משיכה לשני המינים תיתכן פיזית או שמא זוהי מגננה של הומוסקסואלים בנסיון להתאים את עצמם לחברה ההטרוסקסואלית. שנית, האם ביסקסואליות מוגדרת על פי מעשיים מיניים בפועל עם שני בני המין, או ששרש ההגדרה נעוץ במחשבות מיניות גרידא. שלישית, האם ביסקסואליות מחייבת מעצם הגדרתה משיכה זהה בעוצמתה לשני בני המין. יצויין בהקשר זה כי הסקסולוג אלפרד קינסי יצר סקאלת ערכים בין 0 ל- 6 להגדרת המיניות, כאשר 0 הוא הטרוסקסואל "מוחלט", ו-6 הוא הומוסקסואל "מוחלט", ובערכי הביניים ביסקסואליות

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo6.gif

יש לך תמונה שלך עצמך מתגלגל? תראה תראה יא נאג'!!!!

drnaji

New member
יש לי משהו יותר טוב!

לפני כשבועיים הייתי עם 2 חברים שלי באיזשהו פאב בחיפה.בדרך החוצה ראינו איזה אדם שיכור שדיבר בערבית במבטא עיראקי מובהק וזה פשוט קרע אותי מצחוק ונכנסתי למצב כפית שבו 10 דקות רק צחקתי כמו ילד אהבלללללללללללללללללללללללל! הם צלמו את זה (חשוך אז לא רואים אבל שומעים את הכל),אם אצליח להעביר את זה מהפלאפון של חבר שלי למחשב אני אעלה את זה. את מזכירה לי שפעם הייתי במסיבת יום הולדת של מנהלת פורום אירווזיון (פורום שאני חבר בו כבר 4 שנים) ובשעה 3-4 בבוקר אני ועוד חבר פורום אחר נכנסו למצב כפית חמור ביותר ברחובות ת"א (אני נשכבתי על הרחוב והוא על המדרכה) ושאר חברי הפורום פשוט עברו ליידנו כאילו הם לא מכירים אותנו כדי שלא יתפדחו
עזבי,אני יכול לכתוב ספר שלם על התפרצויות הצחוק שלי שכבר יותר מפעם אחת סבכו אותי קשות-פעם כמעט נכנסתי לכלא צבאי בגלל מצב כפית.

Paranoid Eyes

New member
מצב כפית

כשאתה במצב הזה , האם גם המילה במבה תצחיק אותך אף יותר? כי לי היא גורמת לבכות כבר. אגב, איך אפשר לשכב על הרחוב? :O נאג'י...אנא ממך! האם התכוונת על הכביש, על החבר שלך, על תחנת אוטובוס? :O על עמוד חשמל? איפה?!

drnaji

New member
נתחיל בגילוי סודות:

1.כשאני במצב כפית כל דבר מצחיק אותי.אתה יכולה להגיד "במבה","קוקה קולה" או "יש לי טריק קבוע, פעמיים בשבוע, יש לי לאב בוי!" ואני אקרע מצחוק מכל אחד מהם. 2.לשכב על הכביש כמובן = אני דיסלקט מלידה! אי אפשר לפענח את הכתב יד שלי.בהקדלה אני בסדר אך מה לעשות שלמוח שלי יש מילון יצרתי משלעצמו ולכן תמצאי אצלי הרבה משפטים לא נכונים דקדוקית ולוגית. מה לעשות שאנחנו החכמים דיסלקטים |צנוע|
3.זהו,אין יותר סודות חח

drnaji

New member
נראה לך שאוכל להיות יצרתי ולהוכיח לך כשאני

כ"כ עייפ וטרוד?

drnaji

New member
אני לא במוד לדבר..

כשתהיי בדכאון\דאון ותרצי לדעת על אנשים שסובלים יותר ממך תפני אליי
יהיה בסדר

drnaji

New member
וואלה מתאים לי שיחת נפש עם אדם שאני לא מכיר!

נראה מתי יהיה לי זמן לזה. בכל אופן: 1.תודה 2.כשאהיה במוד אני אשלח לך מסר
יאללה אני זז לעבור על החומר של הדיונים למחר ואז לראות TV ולישון !! לילה טוב

למעלה