מה זה ביג בראד'ר?

SurvivorLoki

New member
מה זה ביג בראד'ר?

אני שומע הרבה דיבורים על זה אבל אין לי מושג מה זה ואיפה זה משודר... הסברים?

SurvivorLoki

New member
נשמע נחמד

אז זה לא משודר בארץ? זה עוד פורמט של מארק הגדול מכולם?

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא ולא

HOT בזמנו (או גוף אחר, אני לא זוכר) רכש את הזכויות לגרסא ישראלית אבל זה לא יצא לפועל. מארק בורנט לא קשור לעניין - הפורמט במקורו הוא אירופאי ונקנה ע"י CBS. לאחר עונה אחת לא מוצלחת הפורמט אמריקאי עבר אדפטציה קשה ושינוי החוקים בצורה קיצונית מאוד כך שהוא כמעט לא מזכיר את הפורמט המקורי שהולך חזק בעשרות מדינות בכל העולם (בגרמניה עומד להיגמר בחודש מרץ ביג בראדר 5 שלהם שנמשך שנה שלמה - מצליח מאוד ברייטינג). עד כה שודרו 4 עונות (אפילו CBS מתעלמים מקיומה של אותה עונה ראשונה כשלונית) בפורמט המחודש כאשר העונה השניה (הראשונה למעשה בפורמט החדש) היא העונה המועדפת עלי והיא המלצה חמה שלי לכל מי שיודע מאיפה ניתן להשיג (כמובן שאין לדון בדרכי ההורדה על גבי הפורום - כמשתמש מהחוקים).

SurvivorLoki

New member
צריך לדון? יש קאזה...

אגב מותר לפרסם אתרים שאפשר להוריד מהם את סירטוני הפתיחה ואת שירי הפתיחה?

LOVEtheMcMAHONS

New member
חוקי תפוז מאוד ברורים בקטע הזה

התשובה שלילית. מדובר בקטעים שיש עליהם זכויות יוצרים בכל מקרה - גם שירי פתיחה וסרטוני פתיחה.

SurvivorLoki

New member
ובכן

קליפים ושירים מותר לפרסם(אפילו MTV מפרסמים את כל השירים שלהם וגם האתר הרשמי של הישרדות1 מפרסם את השיר). זה גם נמצא בפורום הישרדות הם העלו את כל השירים, אפשר לקשר לפורום ההוא?

LOVEtheMcMAHONS

New member
מה שנמצא באתר הרשמי אפשר לקשר

אליו. ל-MTV מן הסתם יש זכויות על הקליפים שלהם. לא חושב שכל מיני אתרים שהקליטו את הקליפ/נעימת הפתיחה והעלו הם קיבלו לכך היתר ממי שהזכויות שייכות לו.

יוו איזה חפירות...

כאילו אוקיי זכויות יוצרים... אבל זה לא סוד שיש הורדות וכל זה אז מה הקטע?! חח אני לא בא בטענות אליך אלא אל החוק הזה בתפוז... למרות שאני מודע לזה שאם כן היה מותר לפרסם אתרים אז הפורומים האלו היו מסחרה אחת גדולה חח עזבו אני הסתבכתי עם הדעה של עצמי

dht160

New member
נ"ש. שאלה ליקי

יש יסוכי שתביאו לרצועת הקומדיות את Complete Savages ? היא ממש קורעת !! גיא

SurvivorLoki

New member
לא ראיתי אותו

צריך יותר שידורים חוזרים של הישרדות ! גם בשעות נורמאליות לא רק בערב או לילה, בצהריים.. זה שישי-שבת

SurvivorLoki

New member
אהה זה הקרצייה הזאת שדיבר על ג'נה?

לא פלא שערוץ יס וויקנד נראה כמו שהוא נראה...

למעלה