אלא אם בדקת כמה ימים לפני הזמן.
לגבי אם כימי או לא.. תלוי מעבדה. בהרבה מעבדות מתחת 10 זה לא אומר הריון.
בפרט אם לקחת פרגניל או אביטרל אז יתכנו שאריות. אך גם ללא סה.. יכול להיות בחלק מהמעבדות ערכים כאלה כם ללא הריון.
 
מאחלת שבהחסרה הבאה יהיה כזה ערך שלא יהיה לך ספק שזה הריון ולא כימי/שלילי
זה שאני לא מבינה בכלל מה זה אומר ולמה זה חוזר על עצמו.?
זה נעשה ביום ה14 ככה שזה לא שאריות של אוביטרל
הרופא אמר להפסיק תמיכה..מקווה שעשיתי את הדבר הנכון..
תודה
בדעה שלי זה כן כימי. גם לי היה בהחזרה בראשונה ביטא 9 ואני הזרקתי דקפפטיל כך שזה לא שאריות. אמרו לי להפסיק...לא יודעת להגיד לך מדוע זה אבל תבדקי שהביטא אכן מתאפסת.
היה לי בטא 7 בעבר אחרי שלקחתי רק איקוקלמין, ומספר רופאים
שונים שהסתכלו על התיק שלי במהלך השנים, התעקשו שבטא 7 זה מתחת לסף שהקופה הגדירה כבטא חיובית, ולכן זה אפילו לא כימי. כלומר שגם לאישה שאיננה מנסה להרות יכול לצאת ערך כזה
אבל הביטא עצמה מגיעה מהעובר, גם אם זה עובר מאוווד צעיר, עוד לפני השרשה. זה מה שהסבירה לי הרופאה בזמנו. ממה שאני יודעת ביטא חיובית בדם לאשה שלא קיימה יחסים ואין שום סיכוי בעולם שבהריון יכולה להיות רק מגידול ממאיר. שאר הביטאות זה כנראה מעובר שבתחיל להתפתח ומסיבה כלשהי (שרק ההוא למעלה יודע) הפסיק.
לצערי זה לא גורם לאשה להרגיש יותר טוב אם היא לא מוגדרת בדיוק לפי המינוח שמקובל בקופה