מה זה בדיוק תרמילאים

polop

New member
מה זה בדיוק תרמילאים

שלום לכם! כשהייתי קטן הייתי יוצא הרבה לטיולי דרכים במסגרת תנועת הנוער שלי, ותמיד לא אהבתי את זה. תמיד תרמילאות התחבר לי עם טיולי דרכים. לאחרונה,(אני אוטוטו בן 25) אני נורא רוצה ליסוע לארה"ב, לטיול בערים , אני יודע מראש, שלא יהיה לי מספיק כסף לשהיה שם. תהיתי,ביני לבין עצמי, מה זה בדיוק טיולי תרמליאים? האם זה רק אנשים שאוהבים טיולי שטח? או זה כולל גם צעירים בלי הרבה כסף שרוצים לטייל כמה שיותר בעולם? האם יש אנשים שנוסעים לטייל בארצות מערביות (כמו ארה"ב) וישנים באוהל ושק"ש? איך הם עושים את זה? האם פשוט באמצע העיר ככה מותר לישון? זה לא מפחיד לישון ככה, שאין אף אחד ששומר עליך? אני מצטער אם השאלות שלי נראות מפגרות, אבל נורא בא לי ליסוע לבד לארה"ב ולגור (חינם או כמעט חינם) באוהל ולישון בשק"ש משל עצמי? האם זה אפשרי? ובכלל כל טיפ לגבי שהיה זולה במערב ארה"ב אשמח לקבל... אשמח לקבל ממכם הארות!!!

kogawa

New member
שתי שאלות נפרדות:

שאלה על טיול בארצות יקרות בזול וארה"ב בפרט, ומהי תרמילאות. על השאלה השניה התשובה ארוכה ארוכה וממליץ לפתוח שוב דיון בנושא תרמילאי/מוצ'לר/בג-פקר(פק-בגר)/רוק-סאקר. אין קשר בין תרמילאות לטיולי שטח, תרמילאות היא סיגנון טיול בו הנדודים הם העיקר, המשוואה זמן=כסף מתהפכת לכסף=זמן, תנאי הטיול הם רק רקע לחווית הטיול, זהו מצב של קבלת החלטות במצבי חוסר-וודאות רב, ועוד ועוד, אבל שווה לפתוח דיון נפרד בנושא זה. לגבי השאלה הראשונה, כן, רבים מטיילים בארופה/קנדה/יפן/ארה"ב/אוסטרליה עם אוהל ושק שינה וכלי בישול. בארצות אלו יש תרבות תרמילאות פנים ויש מקומות מוגדרים לקמפינג (שגם עולים כסף ומספקים שרותים). טיילתי כך חצי שנה בארה"ב, 4 חודשים ביפן, ועוד בקוראה, גרמניה, שוויץ ואיטליה, וזהו דבר מקובל ונפוץ. תשובות וודאי תקבל אם תשאל שאלות ספציציות..

polop

New member
יש ספר לגבי תרמליאות בארה"ב?

האם יש ספר --בעברית-- שנותן מידע לגבי תרמילאות בארה"ב , ולאו דווקא לטיולי שטח!!! אשמח לקבל המלצות תודה רבה

sela v

New member
לונלי פלנט אם יש לו גרסה בעברית

סתכל בחנות ספרים או חנות מטיילים.

למעלה