מה זה בא לי!!!!

free soul

New member
מה זה בא לי!!!!

כמעט יותר מחודש שלא שכבתי עם מישהו.. ואני מה זה חרמנית... מה עושים? אני לא מסוגלת להרים טלפון למישהו ולהגיד לו.."מה המצב?? כמה זמן לא שמענו ממך? בא לך להיפגש לסקס??" נו, באמת.. אוף.. יש לי יזיזים .. לא חסר.. אבל.. פסה כזה.. לא יודעת.. כבר מיצו את עצמם! תם זמנם.. אבל, אם אני אקבל טלפון מאחד מהם.. לא אתנגד.. אבל.. מה קרה לעזעזל?? הטלפון שלי מת!!! דחוף החייאה!

בא לך?...תגידי לא שמעת על

הויברטור המזמר?
פעם ראיתי סרט פורנוגרפי הראו שם אישה שמאוננת עם הויברטור והוא היה משמיע לה קולות גניחות....נשבע לך . אני לא יודע אם יש דבר כזה בשוק אבל זה מה שראיתי

Sefy

New member
ואת לא מצליחה למצוא ?? ../images/Emo12.gif

רק תשימי פה הודעה שאת מחפשת, והמסרים שלך יהיו מפוצצים

Sefy

New member
מה שנכון נכון! ../images/Emo6.gif

עכשיו היא צריכה לסלק אותם עם מטאטא!

free soul

New member
לא רוצה דרך הנט!! לא חושבת על זה

אפילו! אוף................................ וגם.. לא רוצה ויברטור! איכסי פיחסי.. אני רוצה את הדבר האמיתי!! שיהיה רחב.. וארוך.. אויי כן........

Sefy

New member
גם רחב וגם ארוך, יש עוד דרישות? ../images/Emo8.gif

ומה זה משנה מאיפה הוא בא, העיקר שיבוא לעזור לא ?

מעושן

New member
ממתי אומרים בא לך לקפוץ לסקס?

אומרים קפה, או לקחתי סרט בDVD בא לך לראות? מזמן לא שמעתי ממך אולי בא לך לצאת? תאסוף אותי?(עאלק לאסוף). יש הרבה משפטים כאלו. הטלפון שלי עושה בעיות בא לך לבוא לתקן אותו.

חחח... בדיוק לפני שעה

היתה לי שיחה על זה עם ידיד שהוא גם מין אקס. מה עדיף, להזמין ל'קפה/סרט/לתקן את המחשב' מישהו שכבר היינו ביחד ומכירים או עדיף לצאת למרחבים (ברים, רשת,...) ןלחפש מישהו חדש ורענן עם ריגושים חדשים. בסופו של דיון אני נשארת בעד האופציה השניה. למחזר רק בתנאי שזה באמת שווה +++ ממילא הלשעברים, במיוחד השווים, בד"כ לא פנויים כבר.

למעלה