מה....זה באמת עובד?

• פותח הנושא pumic
  • פורסם בתאריך

pumic

New member
מה....זה באמת עובד?

יש לי קצת הרבה שאלות.... שמעתי על כשופים אבל לא האמנתי שזה באמת עובד!!!! מה אתם לוחשים....? כל מני דברים והדבר מתבצע?????? כמו בסרטים???????? האם זה על אותו רעיון של סיאנס???? איזה מן כישופים את עושים טובים רעים? האם אפשר לעשות כישוף בקשר לקבלת עבודה? אם למשל אני רוצה שמשהו שאני מאוד אוהבת יתקבל למקום עבודה מסויים האם אפשר לעשות כישוף כזה? האם הכישופים הם במילים או במעשים למשל לקחת כך וכך וכך דברים ולערבב אותם?????? הנושא ממש מענין אותי ואשמח מאוד להכנס אליו כמובן עם עזרה מצידכם. ומראש הרבה תודה.

Justin Angel

New member
תגובתי

*ג´סטין ממצמץ* אני אענה בסדר כרונולוגי... 1) זה עובד 2) כן , ודברים מתבצעים. 3) תלוי איזה סאטים. 4) סיאנס זה סיאנס (כלומר המצאה של חבורת מטורפים שקשה להם להפרד מאנשים מתים) ומג´יק זה מג´יק. 5) השיוך של מג´יק ללבן או שחור הוא מאוד מוטעה מהרבה סיבות. 6) אפשר לעשות מג´יק לקבלת עבודה. אבל לא מתחילים ללמוד מג´יק בגלל הסיבה הזאת. 7) "כישופים" הם טקסים וכל הכרוח בכך (נרות , תיפלות וכדומה) , "קסם" זה עבודה עקיפה עם אנרגיות, "מאגיה" זאת עבודה עקיפה עם אנרגיות. 8) אני מציע ללך לחכות , בזמן המאוד קרוב אמור לצאת ספר שאמרו לי שהוא מאוד טוב בשם "המקשוף" והוא אמור להכיל את כל הבסיס למג´יק. (מתחיל להימאס לי לחכות).

pumic

New member
ראשית.... תודה

שנית ראיתי שאתה ממליץ לכולם על הספר הזה כמעט בכל שאלה כך שאני בהחלט ישקול את הנושא. שלישית ברור זאני לא מתכוונת להתחיל לילמוד בגלל הסיבה של קבלת עבודה (תן לי קצת יותר קרדיט) זה פשוט מענין אותי. יש לך איזה שהיא דוגמא לדברים שעשית בעבר והם התגשמו אפילו דברים פשוטים?

wicca_sphere

New member
היי

מענין איך זה שכולם פתאום מתחילים להתענין בכישוף... מענין כנראה בגלל שאורנוס נכנס כרגע ל2000 השנים הבאות לפלטה שלנו. בכל מקרה, אני לא ממליץ לך לשבת ולחכות לספר, אני ממליץ לך אם אתה יודע אנגלית ללכת להתחיל לחפש חומר באינטרנט על magick זה כל הענין של כישוף (מצטער ג´סטין, אני עדיין עם הכינוי כישוף לכל תחומי המג´יק) אם אתה לא יודע אנגלית מספיק טוב, תקנה את הספר "כישוף וקסם", ויש עוד ספר שעדיין לא רכשתי שהוא נקרא "מאגיה הלכה ומעשה", אתה תקבל פה מידע מספיק רב על כישוף ברמה הבסיסית. כישופים רעים וטובים זה פשוט עפ"י מטרת הלחש, אין אנשים עם גלימות לבנות והם "טובים" ואנשים עם גלימות שחורות והם "רעים". דוגמא לכישופים? אם אני אתן דוגמא היא תהיה לא טובה בשביל מישהו שמעונין להתחיל בלימודי כישוף... אני אניח לשאר לעשות את זה שלך wicca sphere

pumic

New member
זה לא ככה פתאום........

אני מתענינת בכישוף ואנרגיות כבר הרבה זמן......... שנים....... אבל את הפורום הזה גיליתי רק היום כך שזה הזדמנות לשאול שאלות. אני מכירה את הנושא אנרגיה אוניברסלית מקרוב מאוד ועברתי כמה סיאנסים בחיים שלי (לא שהצלחתי להבין מה קורא שם בדיוק). בכל זאת אשמח לקבל דוגמא של כישוף סתם סקרנות לא חייב להיות משהו אישי או רציני תודה נ.ב אני אישה

למעלה