מה זה "אנוסים" ?

מה זה "אנוסים" ?

מישהו שאל פה לאחרונה מה זה אנוסים, אז הנה לכם לינק א פרייליכע שבת יידישע קינדער

הקישור עבד רק עד לפני ה17 לחודש

מאז הם דורשים הרשמה בתשלום. שלחתי להם תיקון לערך 'מספר', שהייתה שם איזו שגיאה. הם שלחו לי שני מכתבים בראשון הם מודים לי על הערה ומבטיחים לבדוק ובשני נכתב שהם תקנו את השגיאה. וצירפו קישור, שלא יכולתי להשתמש בו. הגם שאיני מתכוון להרשם אך אומר שיש שם מידע מעניין. אגב- האם יש מישהו בינינו המשלם עבור אתר תוכן כלשהו באינטרנט? וכוונתי היא לאתרים כאנציקלופדיה, אתרי הכרויות, מגזינים וכדומה משום מה נראה שאנשים נמנעים מכך.

Le Fay

New member
כן. לעיתון אחד; כשרוכשת ממנו

כתבות לצרכי יצירת הכנסה.

זו השקעה עיסקית

ואם מדובר בעיתון כלכלי (סתם השערה) יש הרי רבים ללא תשלום ? זו חדירה לפרטיות וכמובן אינך חייבת לענות

Le Fay

New member
אכן

ואת הכתבות של מתחריו רוכשת מחוץ לרשת, כדי שאהיה רשאית לעשות בהן שימוש עסקי. זה לא עיתון כלכלי. למידע כלכלי מסתפקת ברצון במוסף הכלכלה של "הארץ" שמנויה עליו ממילא. לצרכי האישיים לא מוכנה לשלם עבור מידע ברשת, לא ל"מפה", לא לעיתונים ולא לאנציקלופדיות אונליין.

299

New member
ישראלים??? לשלם???

איפה גדלת? כולם קומבינטורים...

מה את אומרת בעצם?! ../images/Emo150.gif

את משמיצה את ג'ורג'? (למה לג'ורג' אין מצב רוח לאנשים שמשמיצים את ג'ורג') ג'ורג' מרגיש שלג'ורג' עולים העצבים, (ג'ורג' מציע לא להתעסק אף פעם עם ג'ורג', ובפרט כשלג'ורג' עולים העצבים) ג'ורג' חושב שאולי את מתחכמת עליו, ג'ורג' מציע לפגוש אותך בקרן רחוב חשוכה כדי להרחיב לך כמה נושאים שלא הבנת. בברכה, ג'ורג'.

Le Fay

New member
חם לך? תסיר גם את הכובע

(כל אחד והשיטות שהוא מכיר). קבענו להרחבות. בעוד ארבע שעות במדריסה קרן איבתיחד, ג'באליה. אכפת לך אם נצרף חברים?

מדריסה קרן איבתיחד בג'אבליה?!

זה ממש כמו הבית השני שלי. למעשה אני מחובר לשם בשורשי נשמתי- כמו שקע לתקע, כמו מקל של מטאטא לישבן של טננבוים. בברכה, אאוצצצצ' ג'ורג'.

Le Fay

New member
מצויין. שמנו בשבילך משו על האש

מטעמי הגינות מודיעה מראש שנגמר ה-KY, אבל סומכת על כושר ההפנמה שלך.

למעלה