מה זה אמור להיות???

ANGEL N

New member
מה זה אמור להיות???

שימו לב מי כתוב שמשחקת את באפי! זה מהעונה הרביעית בפרק "Who Are You?" מצורף הקובץ, שימו לב לתמונה הגדולה. מצחיק לא?

IDOffryn

New member
כן!

בביפ לא ראו את זה בגלל הקו של התרגום שמסתיר את השמות של האנשים..

buffgirl

New member
מה הבעיה??? ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

זה בפרק שבו פיית' ובאפי התחלפו ב.. גופות(???) אז באפי הייתה בגוף של פיית'=אליזה דושקו שיחקה אותה. אהבתי את הפרק הזה.. אחד הפרקים האהובים (היחידים) שלי בעונה הרביעית.

android

New member
עקב בעיות כאלה ואחרות

אלא אם אני אומר משהו אחר (מה שאני בהחלט מקווה שיקרה.....) ההקרנות זמנית (זה אומר בתקווה שבוע שבועיים ) לא יתקיימו (בתקווה נצליח לסדר את זה אבל לא מבטיח כלום.....)

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

B a n j o

New member
טוב, בכל זאת

אנחנו מחכים רק לזה
וכבר ככה החזירו הכל להתחלה והיינו צריכים לחכות עוד שבועיים מהמתוכנן... נדב בחייאת, פשוט פעם הבאה תשדרו את המיוזיקל וניגמור עם זה

android

New member
זה לא תלוי בי מה שקרה אתמול

(ביום שלישי....) זה היה "אשמת" האוניברסיטה ולי עצמי נודע רק ביום שלישי.....(רק כשהגעתי...) לכן א. not my folt ב. אין סיכוי שנריץ את זה ישירות למיוזיקל (חוץ מזה אם אתם ממש רוצים אז בכל מקרה יש הקרנה "פעילה" של זה בכנס פסח...)

B a n j o

New member
מתי פסח ../images/Emo13.gif

והקרנה פעילה זה לא כ"כ... זה... לפחות לדעתי למרות שאני בטוח שיהיה נחמד ואני רוצה להיות אחד הראשונים שיקפוץ על הבמה
אבל אני גם רוצה לראות על מסך גדול בשקט...

אבל אבל אבל אבל אבל אבל אבל

(2 משמעות -אבל ואבל ) אני חיכיתי לזה!!!!! לפגוש את יעל וכולם! אני כבר עושה ספירה מלפני שבועים עד המחזמר שהיה עמור להיות השבוע לא?! אוף... זה ל-א פייר!!!!!!!!!!!!! לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא פייר!!! אוף.. הרסו לי את היום בגלל זה.!!!

matara

New member
יש למישהו את הכתובת אי מייל שנתנו ב

בהקרנה האחרונה, בקשר לעזרה בחזרות למיוזיקל...

Blueberry©

New member
נו מה לא מובן פה?

זה הפרק ששתיהן החליפו גוף אז השחקנית שמשחקת את פיית' משחקת את באפי בפרק הזה..

ANGEL N

New member
זה מובן, זה מובן רק...

מאוד הפתיע אותי שכתבתו שאת באפי משחקת אלייזה. פעם ראשונה שאני רואה את זה. זה ממש הצחיק אותי

וולי

New member
יותר הגיוני אם היה כתוב ש...

תחת התמונה היה כתוב ששרה מישל גלר משחקת את פיית!

smgfan

New member
אבל אז יהיה פעמיים שרה מישל גלר

ולא יהיה אליזה דושקו אפילו פעם אחת.

למעלה