מה זה????? איפה כולם?

yariv t

New member
כן,,מדהים,זול,והעיר ע-נ-ק-י-ת

ולא מעניין את אף אחד כל ענייני הפוליטיקה בארץ. בקיצור... מומלץ

yariv t

New member
בוא אני אגלה לך משהו

זו כבר הפעם השלישית שלי שם ואני תמיד אוהב לחזור לשם כי הקבלת פנים שם מאוד חמה ואוהדת. אתה יכול לדבר עברית בחופשיות,ללכת עם מגן דוד (כמו שאני עשיתי) ,כל זמן שאתה תייר ואתה לא מדבר בגנות האיסלם אין חשש מכלום. מה שהם יודעים על ישראל זה שיש פה דמוקרטיה וחופשיות,מישהו בשם שרון,בעיה עם פלסטינים,בחורות יפות,ומאוד קשה להם לעכל את מצעד הגאווה בתל אביב(ישאלו אותך על זה) ואת זה ש"הדבר הזה" מותר כי אצלם ניזרקים לכלא על זה ...פרימיטיבים. בקיצור....."שווה" לבקר אם אתה רוצה להיות ב"חו"ל" אבל קרוב לבית הכל שם זול ,יש שם מרכזי קניות מדהימים ואפשר לקנות שם מותגים שאצלינו לוקחים משכנתא כדי לקנות אותם

mikion920

New member
קהיר יפה?

היא יותר יפה מתל אביב? ספר יש שם גורדי שחקים? חוף ?

שי חלצי

New member
אין שם ים

יש רק את הנילוס. ואם הוא כמו כל נהר אחר שחוצה עיר גדולה, הוא צריך להיות מזוהם מדי כדי להיכנס אליו.

שי חלצי

New member
מה באמת? אפשר להתרחץ שם?

לאן הולכים כל השפכים שלהם? ציפיתי שזה יהיה לנילוס... ככה זה בד"כ אפילו במדינות מפותחות...

yariv t

New member
יש מקומות יפים אבל רוב העיר ....

ניראית כמו רחוב אלנבי בתל אביב אם תשכפל את תל אביב פי 20. מבחינת קו רקיע וגורדי שחקים "אנחנו לוקחים ובגדוללללללל" ותל אביב הרבה יותר ירוקה,נקייה מתוחזקת מבחינת מתן שירות לתושב. הנה ה trade towers ...הייתי גונב אותם לתל אביב

yariv t

New member
.....לא מרשים

ניראית כמו איזו עיר של שנות השבעים כוס אמק תפוז לא נתנה לי להעלות את התמונה בגדול

למעלה