מה זה אונאס?

deathcaster

New member
על יין דם , בני אנוש ושאר ירקות

אאממממ.... חברים אם אתם שכחתם ספוק הוא רק חצי אנושי .....אז כאילו דהההה ....אולי בגלל זה לא קרה לו כלום ?! ולגבי קירק ? הוא נאד נפוח !
והרי נאד הוא גם כלי קיבול לנוזלים !

מי הזכיר את ספוק?

רייקר וספוק שניהם קצינים ראשונים, אבל בזה מסתכם הדימיון, לא?

thrall

New member
דייק אחי דייק

זה לא דיסגרפיים, זה דיסלקטים - אנשים שיש להם בעיה לכתוב בלי שגיאות כתיב למרות שהם יודעים שהאיות שלהם שגוי אבל הם לא רואים את זה בזמן הכתיבה. דיסגרפיים זה אנשים שיש להם בעיה לתפוס צורות בדר"כ צורות של אותיות אם אני לא טועה ולכן קשה להם ללמוד שפות זרות. איך אני יודע את זה? כי פעם בתיכון רצו לשלוח אותי לאבחון האם אני דיסרגפי או לא? מכיוון ששנאתי ערבית והיה לי 0 גמור בזה, ואז היועצת החכמה חשבה שאני דסגרפי קשה לי להבין את האותיות, האמת היא שאני פשוט לא יכולתי להסתכל על הכתב חירבון ציפורים הזה ולא הבנתי למה אני צריך ללמוד את בכלל לא עניין אותי, מה אכפת לי בסוף הוצאתי עובר חחחחחחחחח מדינת ישראל לך תלמד ערבית, קודם שילמדו אותנו עברית נכונה ואחרי זה ערבית עברית קשה שפה?!!??!?!?!!?!??

deathcaster

New member
לפחות בדבר אחד אתה מחזק את דבריי

ציטוט : " קודם שילמדו אותנו עברית נכונה ואחרי זה ערבית עברית קשה שפה?!!??!?!?!!?!?? "

thrall

New member
אונאנס

יצור גדול דמוי לטאה, מקורו מכוכב הבית של הגואולד

Tolan

New member
iceflame...

ההודעה שלך היא ספויילר, ומה שיותר גרוע, שמת ספויילר בכותרת (אפילו אם זה לא משהו רציני)

elrondd

New member
זה ועוד איך ספולר

תסתכל מה כתוב בראש העמוד של הפורום: "יש להודיע על ספויילרים לעונות שלא שודרו בארץ בכותרת ההודעה" והכוונה שלא שודרו בארץ!!!! אתה מתכוון שזה שודר בחו"ל אני לא חושב שזה פייר מה שאתה עושה,,,

חבר'ה תראו

כל עוד הוא לא כתב בכותרת "האונאס משתלטים על כדור הארץ וכובשים את רוסיה" אני מניח שזה בסדר לא?!

thrall

New member
זה שודר בארץ יא מסטול

שודר מזמן, בפעם הזאת שדניאל התחבר עם האונאס בעולם הבית שלהם, והאנאנס הזה היה לו שרשרת מעצמות סביב הצוואר שהגואולד לא ישתלטו עליו, ולבסוף אתה פספסת פרק אחי

Tolan

New member
איך הגעת למסקנה הזאת?

לא פספסתי פרק, הפרק ההוא שודר בעונה החמישית שאפילו בסטנדרטים של ארץ ישראל היא לא חדשה אני יודע שזה לא עניין כל כך גדול, אבל בכל זאת, לדעתי זה עדיין ספויילר ואני לא רוצה לדעת את זה. וזה ממש לא הוגן לשים את זה בכותרת.

thrall

New member
הנה בעצמך אמרת ששודר

ואפילו בעונה החמישית שזה לפני שתי עונות או במונחים של הארץ לפני עונה, מה עובר עליך?

Tolan

New member
הוא אמר...

שזה שודר בעונה החדשה... אני חשבתי שהוא התכוון לשביעית

למעלה