מה זה אונאס?

Tolan

New member
אונאס (אם אני זוכר נכון)

הם היצורים הראשונים שבהם השתמשו הגואולד כפונדקאים. הם מן יצורים גדולים דמויי לטאה.

TUVIX

New member
צודק הם גודלי במקצת מבן אנוש

וחזקים בהרבה לאחר מציאת בני האנוש הגאולד השתמשו באונס כעבדים אך מסיבה כל שהיא הפסיקו לשהתמש בהם

הסיבה הוזכרה בעקיפין בסרט המקורי

וגם בפרקים הראשונים עם האונאס (בפרק "פטישו של ת'ור", למשל). הסיבה הפשוטה - בני אדם קל לתקן אם הם נפגעים. ארון המתים (המתקן שמסוגל להחיות בני אדם מתים - סקרופג) עובד רק על בני אדם, לא על אונאס. לגואולד היכולת להחזיר לחיים גופות הייתה חשובה מהעמידות המוגברת של אונאס כנגד פגיעות.

TUVIX

New member
אני לא מדבר על זה אחרי

שהם מצאו את בני האדם הם המשיכו להשתמש באונס כעבדים במכרות ובמפעלי הזיקוק לנקוואדה הם השתמשו בבני האדם כג'אפה וכפונדקאים אך מסיבה כל שהיא הם הפסיקו להשתמש באונס כעבדים והחליפו אותם בבני אדם

יעילות פשוטה.

האונאס מתרבים לאט יחסית לבני אדם, קשה לתקן אותם כשהם מתקלקלים, היכולת שלהם לתפעל מכונות וציוד אחר כשאין נחש בתוכם די נמוכה - כעבדים הם פשוט לא יעילים בטירוף לעומת בני אדם. אז למה לטרוח? חוץ מזה שהאונאס מסוכנים. אונאס שאינו פונדקאי בעצמו, עלול לגרום המון נזק לבני האדם העבדים שסביבו, אם אין גואולד שישגיח עליו מקרוב כל הזמן. יכול להיות שאי פעם גם נקבל תשובה רשמית בסדרה.

TUVIX

New member
אני יגיד שוב הם השתמשו בהם

רק!! כעבדים אף אחד לא מתכן עבדים הגואולד לא מתקנים אפילו ג'אפה הסקרופגס הוא לשימוש רק לגואולד כשהם מתים מוצאים חדשים אין לנו שמם מידע בקשר להתרבות של האונס יחסית לבני אדם והאונס חזקים פי3 מבני אדם אז הם הרבה יותר טובים בתור עבדים

deathcaster

New member
לטוביקס

אם היית משתמש בסימני פיסוק , היית קצת יותר ברור ! נראה לי שאתה כותב דברים מעניינים , אז תשתדל שלפחות אני אבין אותך להבא , תודה

TUVIX

New member
סימני פיסוק לא נמצאים במקלדת שלי../images/Emo8.gif

פשוט כש אני כותב מהר אין לי זמן לסימני פיסוק אז אני ישתדל לכתוב יותר לאט

deathcaster

New member
גם אני כותב יחסית מהר ויש לי זמן

לסימני פיסוק , הגהה ושאר ירקות . גם שגיאות כתיב קורות לך בגלל שאתה כותב מהר ? למשל : אני ישתדל = אני אשתדל אני לא מתכוון לפגוע , חלילה ! , אבל התירוץ של " אני כותב מהר " הוא בד"כ של ילדי אנאלפביתים שלא יודעים לכתוב נכון הכי עצוב שהם מנסים לאבחן עצמם כדיסגרפיים ! וזה שלעצמו מעיד על רמת החינוך בארצנו ! טוביקס ידידי זה לא מופנה במישרין אליך קח שאל תקח זאת אישית , פשוט אני נתקל בזה יותר מדי וזה חורה לי !

De fire

New member
אם בארזים נפלה שלהבת.. :)

התכוונת לכתוב "כך" ויצא לך "קח".. זה בסדר.. אני מניח שזה מהכתיבה המהירה:) גם לי זה קורה.. עד כאן פורום "בגרות בלשון, בקלות ובביטחון" (מצטער על הסיסמא הפתאטית.. זה מאוחר בלילה והמוח כבר לא עובד..)

deathcaster

New member
קח=כך

גם בארזים נופלת שלהבת
אבל זה בגלל השעה והאלכוהול
ולא בגלל כתיבה מהירה או אם לצטט אותך : " זה מאוחר בלילה והמוח כבר לא עובד "

Chakotay

New member
לא לפגוע חלילה

אבל התירוץ של "זה מאוחר בלילה ומוח כבר לא עובד" זה תירוץ של ילדים אנאלפבתים, ומה שהכי עצוב שהם מנסים לאבחן את עצמם כ דיסלקטים.

deathcaster

New member
how about

a bottle of kardasian k'anar ? or a cup of tarkelian tea ? TEA EARL GREY HOT אני חייב לציין שעד שלא ראיתי את פיקארד מבקש תה ארל גריי , לא ידעתי שיש בכלל דבר כזה ( הייתי בן 12 או קרוב לזה , מה אתם רוצים ? ) והיום זה התה היחיד שאני שותה !

Chakotay

New member
אה שחכתי ש Bloodwine יכול להרוג בן

אדם אם אני לא טועה. ולגבי ה Romulan Aiil ציטוט של וורפ מנמסיס: "Romulan Aiil should be ileagel" La Forge : "It is" חחח

Chakotay

New member
זה לא מה שאמרו בחלל עמוק 9!!!!!

שהם היו צרכים להתחזות לקלינגונים והם קיבלו סם שה Bloodwine לא יהרוג אותם!!!! ובקשר ל Ale טעות שלי.

למעלה