מה זה אומר?

sihaya

New member
מה זה אומר?

"השימוש שלך באינטרנט יוצר בעיות משמעותיות בחייך. עליך להעריך את היקפן של בעיות אלה ולהתמודד איתן בהקדם האפשרי." (עשיתי את המבחן הזה שאמרתם...) נטלי:) שאמורה ללמוד עכשיו למבחן בתנך ודוחה את הקץ בחצי שעה כל פעם והפעם מבטיחה לעצמה שזה יגיע בשעה שבע וחצי:)

actress

New member
גם לי הוא רשם אותו הדבר...

ואני מבלה פה שעות מכורה או לא מכורה אני התמכרתי לנט ואני לא יודעת עם הבחינה כ"כ עוזרת אבל טוב... בכל אופן אני לא יוצאת מהבית שאין לי מה לעשות אני פה מהבוקר עד השעות הקטנות של הלילה ואני לא עושה דברים שרציתי לעשות למשל אמא שלי מבקשת שאני אסדר את החדר אני לא זוכרת ממתי אבל כל פעם אני אומרת טוב אבל אני פה ואחרי זה היא מתלוננת שאני פה טוב נו מה לעשות אינטרנט מקום ראשון מאשר הניקיון

e-magine

New member
ברוכה הבאה sihaya

ובדיוק כמו שכתבתי לactressלא חצית את הרוביקון, אבל את על בגדה שלו, תשארי שם, קחי גם איזה צעד אחורה, או במילים יותר פרוזאיות, תבדקי כבר עכשיו, למה את כל כך הרבה באינטרנט, ותבדקי את הרגשות שלך כלפי מה שאת עושה באינטרנט. הדבר שאת מתארת, דחיית הלימוד, ובמקום זה אינטרנט, מאד אופייני להרבה מאיתנו כאן.

sihaya

New member
:::::::(

אוף! בשום פורום אין משהו מעניין לקורא בעעעע!!! טוב לאמשנה .... אני הולכת לחפש לי אתרים מעניינים

e-magine

New member
sihaya מעניין זה סובייקטיבי

ואני מבקש ממך, הודעות כאלה תשרשרי, הנה העברתי את זה על שרשור קיים שלך, אין שום סיבה לדחוף קיים לעמוד אחורי, בשביל להודיע לנו שלא מצאת עניין בשום פורום.

e-magine

New member
מיקי 12 ../images/Emo32.gif מחקתי את הודעתך

מכיוון שמה שכתבת לא רק שלא שייך לפורום אלא הוא גם הוצאת דיבה. אם תחזור עם הודעות כאלה, אאלץ לחסום אותך.

sihaya

New member
מצטערת...

באמת ... פעם הבאה אני אקדיש לזה תשומת לב... :)) נטלי.

אמגין,דברים רבים שכתבת לי בימים

האחרונים פה היו נכונים מצד שני יש לי הרבה הפתעות טובות שאת חלקן כבר רמזתי עליהן לספר לך בקשר לכך מיני אנשים וירטואלים שיצאו מהוירטואליה והיה מפגש במציאות והכל רק מנסיון אישי זה פשוט לא יאומן כמה שהתחושות עוברות דרך הנט כמעט במדויק ואחר כך יש מעט מאד הפתעות בחיים כל ההפתעות שהיו לי מהנט היו רק לטובה ורובן גם לא היו הפתעות ולא מדובר כרגע על רומנטיקה בכלל

e-magine

New member
עלן הכיפאק, מדאם, אני סומך עלייך

ועל האינסטינקטים שלך, רק רציתי שתהיי מודעת לכל האפשרויות, בינתיים שבת שלום

למעלה