מה זה אומר?

ת י א ה

New member
חמור

קופץ בראש
ברחה לך ה-ח' או שסתם בא לך להעליב בערב שבת קודש

זה לכבוד פסטיבל הסוס הערבי מחר ?

או שזה באמת טריגר לדיון על רמת ההוראה בארץ ? אתה חסין ללינצ'ים ? האמת ? אם כבר הזכרת הוראה בין אם בכוונה ובין אם לאו יכול לומר לך שעד היום עוד לא למדו שצריך ללמד כיצד ללמוד ! ישבתי לעזור לבת שלי להתכונן למבחן במדעים והתחלתי לקרוא משפט שבו היו שני מושגים : ציטופלסמה ועוד קללה מהסגנון. ישר נדלקו לי אורות אדומים שאלתי את ביתי מה זה והיא גימגמה משהו לא ברור אז הצעתי שנעצור כי לא נוכל להמשיך בלי להבין את המשפט ! בקיצוץ גם בספר לא היה הסבר מניח את הדעת וגם לא במה שהמורה הכתיבה אבל מזל שאבא יודע לכתוב ציטופלסמה בגוגל ואז להסביר

אם זה טריגר אני...

אין מילים בפי. מאחר ונראה שאני מייצגת את צד המורים פה - נעלבתי עד עמקי נשמתי
לא יפה
יש גם [ח]מורים טובים בארץ הזאת

a n a t i 3 3

New member
כנס פה מיקי.. ../images/Emo88.gif

גדלתי בבית שבו יש שני הורים מורים
אמא מורה ביסודי שלימים עשתה הסבה לעבודה סוציאלית.. ואבא מורה ומנהל תיכון! את אבי ז"ל גם אתה הכרת, הוא היה מנהל בתיכון שאתה למדת בו.. שני הורי נתנו מעצמם המון כדי שאתה ואני ועוד אנשים כמונו נתחנך ונשכיל.. המשכורות לא היו משהו.. המצב הכלכלי היה סביר.. אבל הם נתנו מעצמם הרבה יותר מאשר קיבלו.. נתנו באהבה
שעות הלימוד הפורמליות, אסיפות הורים, בדיקת מבחנים.. שעות שהם הקדישו למקצוע בחשוב ביותר -- הוראה
גם היום כשאני אמא לשני ילדים שלומדים במסגרות החינוך אני מודה ומעריכה את עבודת הקודש שעושים המורים והמחנכים שלהם.. נכון לא הכל מושלם, לפעמים אני חושבת עם עצמי שאני הייתי עושה אחרת.. אבל לא לי ולא להרבה אנשים יש את יכולת הנתינה, הסבלנות, האהבה שהמורים ניחנו בהם.

כל אחד והמורה שלו

גם ילדי במערכת החינוך הזאת אבל ללא ספק תלוי באיזה מורה אתה נוחת יש מורים חבל על הזמן ויש כאלה שחבל על הזמן של הילדים בעזרת השם שהמורים של ילדינו יהיו מהסוג הטוב ובנוגע לשלט אני חושב שהכוונה היא אין כניסה לכל סוג של בהמה אז זה לא משנה מה באמת מצויר

למעלה