מה זה אומר ?

מזה אומר?

שגם עוצמות השנאה הכי גדולות -מתגמדות עם הזמן. ויפה שעה אחת קודם (לטובת בניי הבית). ובניינו...אתה חייב להחליף ניק!(כל הזמן בא לי להתחתן איתך)!!!

אם אקרא לעצמי.. אוהב לשטוף...

תתחתני איתי ??...

חן חן40

New member
במוזה לבישול

הזמן והמרחק מכהה את את המחשבות והרגשות הקשים, כי את הרגשות החמים הרבה דברים אחרים במהלך הנישואין, הרגו. אבל כן לא שוכחת שהוא אבי בניי, לא שוכחת את התכונות החיוביות שלו ולעיתים אפילו על כוס קפה איתו אני יכולה להנות מהן, וללכת לביתי בלעדיו עם תחושה שיש לו פינה חמה בליבי. בדיוק באותה מידה, אחרי ויכוח איתו,אני יכולה להרגיש התכווצות אדירה בבטן ולא להבין איך יום קודם צחקתי מבדיחה טובה שסיפר. ובגלל השבוע החורפי שהבטיחו לנו בה לבדל מדהו קדרתי חם בסוף הדבוע,כאחד שאוהב לבשל יש לך רעיון חדיש עבורי?

חן חן40

New member
אויייייייייי חחחחחחחחחחחחחח

החלפתי את כל ה"ש" ב"ד". התכוונתי שבגלל השבוע החורפי מתחשק לי לבשל משהו קדרתי אני מצטערת אבל ממש צחקתי עכשיו סליחה

אם ...

יש לך סיר מתאים לקדירה - משהו כבד!!!! שמן, בצל - לטגן קלות. גרגירי חומוס, בשר (עדיף טלה, או סטייק משובח - לא להתקמצן), ת"א, עדשים ניתן להוסיף לקראת הסוף. מלח פלפל, עלי רוזמרין, עלה דפנה (אחד), לקראת הסוף פפריקה ופלפל חריף ושיני שום שלמות. אפשר להוסיף רגל פרה אפשר לצרף בשקית "קוקי" אורז טילדה עם מלח זהו! פשוט לבשל כמה שעות על אש קטנה תבשילים מהסוג הזה לא מבשלים לבן זוג אלא לשישה אורחים ומעלה (המלצה) בתאבון.

אוף איתך!

תקרא בין השורות.... הטלה לבישול הוא ................ טלה דרומי! וחוץ מזה אני לא אמרתי לאכול - אמרתי לבשל!

ספיישיל

New member
אחרי 11 שנים שניפרדנו...

אני עדיין מבקרת אותו יחד עם הילדה "שלנו" ונזכרת מה אהבתי בו ומה ערוץ התיקשורת המשותף שהיה לנו. המון כעס היה בעבר בהתחלה,אבל גם השלמה שאני מבינה אותו ולא מקבלת דברים שקרו. ובאמת, במיקרה הספציפי שלי-אישה אחרת,היתה שונאת לנצח.וזה בסדר, הייתי מבינה. בפעם האחרונה שביקרתי אותו,מצאתי את עצמי,אומרת לו שלום ונתתי לו נשיקה כי הרגשתי שנכון לי ונעים לי לתת לו נשיקה קירבה חברית על הלחי. משהו ששנים לו עשיתי. אני לא חושבת שהוא או אני התרגשנו מזה. שאלתי את עצמי אח"כ אם אני עדיין אוהבת? לא. לא משוכנעת. אבל כן. עדיין מחוברת באיזשהיא צורה למה היינו יחד. מקוה שלא ניראתי לך יפת נפש. בהזדמנות, אם יהיה מפגש.... "ספיישל" ב-4 עיניים.

למעלה