מה זה אומר...?

מה זה אומר...?

ערכתי פריסה זוגית וגם בעמדה של הבחור וגם בעמדה של הבחורה כיום יצאו קלפים מקלפי החצר ובנוסף שניהם היו מלכות.לבחור יצא מלכת החרבות, ולבחורה מלכת המטבעות. האם העובדה שלשניהם יצאו קלפים של מלכות בעלת משמעות מסויימת?

r o n n e y

New member
אולי....

כדאי שתציגי פה את כל הקלפים בפריסה. אני למשל לא מסוגלת לנתח כל קלף בנפרד לפני שאני רואה את כל התמונה. רוני

מצטרפת לדעתה של רוני

על מנת לתת פירוש נכון יש לראות את הפריסה כולה אבל אני אנסה לתת משהו :) המלכות הן בין הנערים הלא מנוסים אשר נמצאים בתחילת דרכם לבין המלכים אשר כבר "יושבים" טוב. ייתכן שהמלכות מייצגות את הגיל/מעמד של כל אחד מבני הזוג, את עצם העובדה שהם שווים ביכולת שלהם וייתכן שגם את עצם הזמן. מה שכן חרבות ומטבעות במערכת יחסים פחות מרגש מאשר גביעים מן הסתם.

לבבקשתכם...

לא התכוונתי שתתנו לי פרוש לפריסה אלא רק את המשמעות של שני הקלפים אבל אם זה יעזור... השאלה - מה צפוי לבחור ולבחורה מבחינה רומנטית בחודש הקרוב הגבר כעת - מלכת החרבות האשה כעת - מלכת מטבעות שניהם יחד כעת - יום הדין הגבר צעד אחד קדימה - השמש האשה צעד אחד קדימה - הקיסרית שניהם יחד בצעד הבא - 9 מטבעות תודה

פריסה מאוד מעניינת

מבלי לדעת כמה זמן אם בכלל הם נמצאים ביחד אני אומרת ש... שתי המלכות מייצגות את שניהם מהמקום ממנו הם מגיעים. כל אחד מגיע ממקום של מערכת יחסים קודמת (ואפשר גם לאמר שאם הם נמצאים זמן מה ביחד אזי הם הגיעו לתפנית כזו או אחרת במערכת היחסים שלהם). הגבר מגיע ממקום כואב בעוד האישה מגיעה ממקום שהיא מצאה את היציבות שלה. שימי לב ששניהם אינם מייצגים רגש כזה או אחר. הגבר - חרבות - אוויר. האישה - מטבעות - אדמה. יום הדין מחבר ביניהם ומציג את ההתעוררות וההתחדשות של מערכת היחסים בהתייחס ובהתחשב לעבר.

למעלה