מה זה אומר??

TUTINKA85

New member
מה זה אומר??

יש לי הרגשה חזקה לגבי זה שביני ובין האקס שלי עוד יקרה משהו בעתיד! זה זה אומר? זאת הרגשה פנימית האם היא נכונה? פשוט אני והאקס לא מתראים לא מדברים ודי בקאסח

זה ש...

New member
זה אומר.

זה אומר בודאות שמשהו בניתוק לא סגור עדין ואין השלמה. לגבי המשהו שיקרה, לפעמים זה יותר רצון מאשר תחושה.

TUTINKA85

New member
אז זהו ש..

שאני ממש לא רוצה אותו,ובגלל זה זה כזה מציק. ואני בטוחה שזאת תחושה, זה משהו שמתממש? או התחושות האלה זה משהו חולף? איך גם מסבירים את המצב שיש לי תחושות לפני שאני עומדת לעשות משהו,אם זה הולך להיות רע או טוב?

Liron01

New member
נפוץ מאוד.

ככה זה בפרידות שהם לא שלמות, שיש בהם צדדים פתוחים. שדברים לא נסגרו לחלוטין או כשיש משיכה חזקה בין הצדדים גם אם נדמה שאין עניין אחד בשני. אל לך להטריד את עצמך בזה, וכשדברים יהיו רלוונטים שוב, תני לזה להסעיר אותך (וגם אז לא יותר מדי). בסופו של דבר, אם תבחני את זה לעומק, תראי שהדבר שעומד במרכז התחושות האלו זה האגו שלך, והוא זה שמרוויח הכי הרבה מכל העסק, כי הוא מקבל הזדמנות לפידבק חיובי... (וזה אם אנחנו באמת כנים עם עצמינו
)

LALOLI

New member
מה זה אגו../images/Emo35.gif

שלום לכולם, אני חדשה פה. כל הזמן אני נתקלת במילה הזו, מישהו יכול להסביר לי מה זה אגו? נשמע לי כמו אדם אגואיסט, שחושב רק על עצמו...

אהלנים להלילו../images/Emo6.gif ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יופי של שאלה שאלת לפעם הראשונה שלך ב
אכן, מה זה אגו
האם הוא קללה או שמא ברכה
או אולי הוא פשוט מה שהוא
מה דעתכם חבר'ה
בברכת דיון פורה בנושא,
ושבוע נפלא לכולנו
מבטיחה לארגן בינתיים את המחשבות ולהגיב אחריכם

זה ש...

New member
אגו

אגו הוא המוטיבציה לחיים על כן הוא נדרש ויחשב לטוב. האגו היא אותה החשבה עצמית , אותה סגידה שיש לכל אחד לעצמו. יש נטיה לחשוב שככל שאחד רוחני יותר כך יעלם האגו שלו. שיקולים רבים בחיינו באים מתוך אותה סגידה עצמית ונמדדת אצל כל אחד מאיתנו כמדד להצלחה כוחנית. סגפנים למינם "כאילו" מבטלים את האגו שלהם וחיים אך ורק מבחירה חופשית נטולת שיקולים. אגו הוא דבר חשוב כי לולא הוא לא היה לנו שום מוטיבציה לחיים. רק מה , רצוי לפעמים להסתכל על החיים לא מתוך רווח והפסד (תעתועי אגו) אלא מתוך הכרה והתרוממות רוח. ...אז שלא יעלה לכם האגו לראש....

Liron01

New member
אנחנו אוהבים את האגו שלנו...

יש שיגידו שהאגו מקדם אותך ומרומם אותך מתוך המאבק איתו. כי כאשר האגו גבוה יותר, ההתמודדות מולו היא גדולה יותר, וכל הלמידה מתעצמת ככה. עם כל "התנצחות" עם האגו, הוא גדל (הרי הצלחתי - אני תותח, עכשיו אני צריך יותר) והשלב הבא גבוה יותר.

Liron01

New member
אגו בהקשר דלעיל

בקשר בין שני אנשים יש "מאבקי כוח", כי כל אחד לומד על עצמו מתוך הקשר עם השני. צד ב פשוט מקשף לצד א את התכונות שלו - השליליות והחיוביות. אני חושבת שההתעסקות מעבר ל"מה למדתי מזה", בעיקר בפרידות או בויכוחים היא יותר התנצחות שמקורה באגו שצריך חיזוק. שצריך תחושת "ניצחון".

אגו הוא מי שאנחנו חושבים שאנחנו

התדמית שלנו בעני עצמינו, מי שאנו רוצים להיות. אגו= אני.

למעלה