מה זה "אומר"?

mimeli

New member
מה זה "אומר"?

יש לי שאלה.. אתמול עשיתי לעצמי מאין מדיטציה/הדמיה שהמדריכה שלי לימדה אותנו. "האי הבודד", אחרי שנכנסים לשקט, מדימינים את עצמנו באי בודד.מסתכלים סביב ומתבוננים מה שיש. אחרי זמן מה אפשר להגיע למקום שיש בו מתנות ולפתוח אותם. זה מה שעשיתי. המדהים עבורי הוא שלפעם הראשונה נכנסתי ליותר עמוק אל האי שלי. עד עכשיו "הרשתי" לעצמי להיות על קו החוף.שם מצאתי את כל משהייתי זקוקה לו. הפעם נכנסתי אל תוך האי, בשביל שמוביל אל בית. הבית שלי באי. גדול, מורווח. יפיפה. עדין לא נתתי לעצמי/ הצלחתי לכנס פנימה. רק עמדתי והתפלאתי מבחוץ. ואז ראיתי אל מול רגליי מתנות . פתחתי אותם. באחד היה ספר. ספר שאני כתבתי. ובשני היה באין "דמעה" בגודל כף היד של, בצבע כחול שקוף. לא ברור מאיזה חומר.. ואז נגמר לי ההדמיה..הבת התינוקת שלי התעוררה.. אז..מה שרציתי לדעת..מה הפירוש של מה שראיתי? מה זה בא ללמד אותי להמשך העבודה העצמית שלי? אשמח לשמוע.. בתודה מראש, סימון

אני חושבת שמדובר במתנה שקיבלת

ומתנה יכולה להיות כל דבר גם שינוי הוא מתנה . אני אתן לך קלף מקלפי הפינימיאלים. קבלי באהבה..מקוה שהקלף יעזור לך להבין... אני בטוחה שחברי הפורום יעזרו בהמשך עם תובנות מדהימות.

sovlanit

New member
סימון,יקירה

להערכתי המתנות שנתת לעצמך/קבלת היו : הכירי ביכולת ההתבטאות שלך. הניחי לאתמול.הביטי למחר. דמעה אחת בודדה נותרה בעינייך. ולאחריה-תגיעי אל הבית. מובטח לך בית במלוא מובן המילה והמשמעות. הזילי הדמעה והניחי לעבר. העתיד צופן לך ידע נרחב והצלחה בתחום התקשורת המילולית. ב ה צ ל ח ה . וזה מה שעלה בדעתי. קבלי חיבוק ענק.

אנילה1

New member
סימון, הספר מסמל יצירה-את עצמך

הדימעה, אי היכולת לבטא את עצמך. אי בודד זה המקום שאת יכולה להיות את. את בתקופה קשה בחיים בגלל הבת שלך, את שוכחת מי את, את נותנת את כל האנרגיה לבת שלך. יום יבוא והיא תגדל, תוכלי להנות מהאי.

mimeli

New member
תודה לך!../images/Emo24.gif

נתנת לי חומר ןמחשבה.. אבל זאת לא הבת שלי - זאות אני. אני הסיבה שאני לא יכולה להנות מהאי..הבת שלי רק השתקפות.

tovabrendel

New member
מה זה "אומר"

אני בדעה של אייל.. את צריכה ראשית לברר לעצמך את משמעות המושגים מתנות.. מה מסמל עבורך ספר, דמעה, בית. מה גרם לשינוי שהפעם העזת ללכת פנימה עמוק יותר אל תוך האי?? ומה עצר בעדך מלהכנס אל תוך הבית. מה את מרגישה היום, האם היית רוצה לפתוח את הספר ולראות מה כתוב?? בתפיסתי..נכון ראשית לברר לעצמנו מה אנחנו מרגישים..לגבי מה שנתקבל.. ולכתוב זאת על דף...אינטואיטיבית... בשלב שני..זה יהיה נכון לבקש פרשנות מאחרים.. שולחת לך הרבה אור ואהבה הקול הפנימי שלך ינחה אותך נכונה לגבי המשך העבודה העצמית שלך ..

mimeli

New member
תודה לכם../images/Emo24.gif

אני עשיתי מה שטובה ואיל הציעו לי לעשות קודם כתבתי את ההודעה למעלה. אז.. הספר בהחלט מסמל עבורי את היצירתיות שלי..או אפילו את הספר שאני כותבת ומאיירת כרגע..(ספר ילדים בנושא של אליהו הנביא) למה לא הצלחתי להכנס הביתה? ההההממממ..הבית סימל עבורי שפע. אולי אני עדין לא לגמרי מוכנה לקבל שפע. אני רואה כאילו דרכים לקבל אותתו, אבל עדין מהססת.. אבל הדמעה...??? לא יודעת, ממש שלא. מה הדבר שעוה ראשון כשאני חושבת על דמעות? על בכי, שחרור..טוהר,מים.. מענין..[אני מהרהרת תןך כדי כתיבה, סלחו לי..] אולי מה שעלי לעשות ע"מ להגיע לשפע, זה..לשחרר. לשחרר את הפחדים שלי, לשמוך על היצרירתיות שלי ואז..גם אגיע לשפע?!? מה אתם חושבים? סימון.

אנילה1

New member
סימון, את לא חושבת שאת זכאית

עדיין לשפע. יש לך הרבה מחסומים שמכאיבים לך, והדמעה מסמלת את הכאב.

למעלה