מה זה אומר ???

צפונית26

New member
מה זה אומר ???

עשינו את כל הבדיקות האפשריות לקראת IVF. האם מישהי יודעת מה זה אומר לגבר פרולקטין גבוהה ? ועל מה בדיוק אחרי הפרולקטין ? ומה זה אומר INR נמוך לאישה ? ואם יש קשר לפוריות ????? תןדה מראש

בבוצי

New member
../images/Emo5.gifלא יודעת

אבל בהצלחה רבה, היכן את מטופלת? גם אני לפני IVF ,(שמתחיל ב"ה שבוע הבא) בהצלחה לכולנו ושנעבור מהר לפורום השכן...

תשובה

ועוד איך קשור לפוריות. INR - קשור לקרישה. יש תחום לאדם שהקרישה שלו נורמלית ולא לוקח תרופות נוגדות קרישה {כמו קומאדין למשך} ויש תחום מיוחד שבו צריך להמצא אדם שלוקח נוגדי קרישה על בסיס קבוע. למה בדקו לך = האם חושדים בבעיות קרישה אצלך? בקשר לפרולקטין כנראה אחת הבדיקות ההורמונליות שעושים גם לגבר. [אצל אשה פרולקטין גבוה משבש את הביוץ, והוא ההורמון שאחראי על חלב בשד] ההורמון מופרש מבלוטה במוח, ותמיד בודקים אם הפרולקטין יורד בעקבות טיפול תרופתי. הוא יכול להשפיע על כל מיני מערכות בגוף כמו לחץ דם גבוה. כדאי גם לבדוק שדות ראיה, ואם הבדיקה לא תקינה, צריך לבדוק מהי הסיבה להפרשת המוגברת של הפרולקטין.

צפונית26

New member
תודה על התשובה

הבדיקות נעשו כבדיקות שגרתיות לטיפול. אני אגיע היום למחלקה תודה, יום נעים ל-כ-ו-ל-ם-!

had3

New member
גם לבעלי

גילו פרולקטין גבוה, ואמרו לנו שהוא אחראי על זרימת הזרע, או משהו כזה. (תפקוד?) אני לא בטוחה בדיוק, אבל בעלי המסכן עבר אח"כ ניתוח וריקוצל (שנתגלה גם כן) וזמן רב (3.5 שנים ליתר דיוק) לא הצלחנו במיוחד בתפקוד שלנו, ולא הצלחנו להוציא זרע בצורה טבעית,(בדיקות זרע גילו נוזל ללא תאי זרע) רק אחרי טיפול אלקטרו בביקור חולים נמצאו תאי זרע רבים ותקינים, ועברנו IVF שנגמר בהפלה טבעית.
לאחר ההפלה לקחנו פסק זמן להתאוששות ופתאום התפקוד הסתדר... לפני חדשיים וחצי עשינו PCT וראינו שיש זרע בצורה טבעית, ושבועיים אח"כ גיליתי שאני בהריון...!
(רק עם איקקלומין וכוריגון) משמע- הפרולקטין הגבוה כנראה לא יצר בעיות, אלא הלחץ הוא הגורם...

למעלה