מה זה אומר???

מירי26

New member
מה זה אומר???

בסוף עברתי שאיבה. נשאבו לי 17 ביציות 14 היו תקינות ל-ICSI והופרו מתוכם 9. הוחזרו לי 5. ביום שני 7 ימים אחרי ההחזרה קיבלתי כוריגון במינון קטן של 1250. היום 10 ימים מההחזרה עשיתי בדיקות דם. E2=6221 PRO=גדול מ-200 וביטא=15 האם הביטא זה שאריות הכוריגון או אולי התחלה של משהו טוב? מה דעתכן. מטפסת על הקירות ומזל טוב לכל החיוביות מירי

10 ימים מההחזרה

נשמע גבולי. עשויה להיות טעות. מצד שני- גם הריון!!! מוזר ששלחו לביטא כל כך מוקדם. אצלי שולחים לפחות 114 מההחזרה והרופא שלי לא ממהר תמיד שולח ב- 17. בהצלחה.

לבנה123

New member
גם לדעתי זה קצת מוקדם

זה יכול להעיד על הריון, אבל גם על שאריות כוריגון. ועוד נראה לי שנתוני הP וה-E2 טובים, אבל גם הם עדיין לא יכולים להעיד על הריון. בכל מקרה - זה נשמע כמו יופי של הפריות שהיו, ועכשיו רק צריך לחכות עוד 3ימים. אני יודעת שזה מורט עצבים, אבל אם את כבר על הקירות - אולי אפשר לסייד? להוריד אבק? ליישר תמונות?

מירי26

New member
שכחתי לציין 2 דברים

1. שיום ההחזרה נספר אצלי כיום. 2. שמזה 3 ימים יש לי דימומים חומים קלים ביותר חשבתי אולי בגלל שלא נקלטתי להריון והפרוגסטרון שלי נמוך, אבל הפרוגסטרון שלי בשמים. תודה מירי

סול33

New member
כתמים חומים לא אומר כלום

אצלי היו כתמים חומים פלוס דימום והייתי בהריון. בהצלחה.

את בהריון עד שלא הוכח אחרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מחזיקה לך אצבעות לבטא נוספת שתכפיל ותשלש את עצמה. בהצלחה

ועוד על כתמים חומים...

לי היה 11 יום אחרי הכוריגון כתמים חומים וקצת דימומים והיום אני עם בטא 500!!, אז רק לעשות בדיקת דם נוספת והכל יתבהר.

לי מ ו ר

New member
תשןבה זהירה...

חברה שלי עשתה בטא עשרה ימים מההחזרה וקיבלה את התוצאה 17. היום היא בשבוע 31. אבל .... אם קיבלת כוריגון לפני שלושה ימים 1250 (אם הבנתי נכון), אז יכול להיות גם שאריות של כוריגון. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

נועם@בת

New member
מוקדם מידי לדעת

למה עשית בטא כל כך מוקדם? אם לא היית מקבלת כוריגון אפשר היה לייחס את זה לתחילת הריון. אבל בשלב כזה זה יכול להיות גם שאריות כוריגון. תחזרי על הבדיקה בעוד יומיים.
נועם

למעלה