מה זה אומר

Ridcully

New member
בלי להסגיר שמות

מישהו אמר לי שהסינגלים הם "סמטוחה " גדולה וכן הכוונה לאופנועי סינגל (צילינדר בודד)

gray

New member
עצם ההתייחסות הכוללת כבר אמורה להעלות תמיהה

זה כמו להגיד "כל הנהגות לא יודעות לנהוג" ולהתעלם מיוטה קליינדשמיט למשל. בעבר סינגלים היו מנועים פשוטים וקלים לאחזקה, אבל מווברצים מאוד. היום זה סיפור אחר לגמרי, יש עדיין סינגלים שיוציאו לך את כל הסתימות ברכיבה של ק"מ בודדים, אבל אלה בד"כ כלי מרוץ שנוחות היא לא ממש שיקול עליהם. הBMW או הXT (אותו מנוע כמו הטנרה660) הם סיפור אחר לגמרי, אבל בלי רכיבת מבחן-לא תדע. יש כאן כמה בעלי BIG קשישים (הBIG) שיוכלו להעיד שגם סינגל 800 סמ"ק הוא לא "סמטוחה". לך תעשה סיבוב ותחליט מה מתאים לך (אם כבר, מה עם הXT?).

gray

New member
XT660R

כבר לא נמכר היום, אותו מנוע כמו הטנרה 660 (למעשה קדם לטנרה) נמכר בארץ עד 2008 בעל מימדים צנועים בהרבה מהטנרה.

vmisha

New member
אל תלך סחור וסחור

תגיד לו שהוא צריך TDM

gray

New member
לא נשמע כלכך

הוא סבבה של קולבוייניק אבל הבחור רוצה רק חדש, והוא מאותגר אנכית (אם להיות פוליטקלי קורקט) אולי מתאים לו יותר משהוא קצת קומפקטי יותר.

למשפחה זה נראה לי המצב האידיאלי

1. פחית בשביל לעשות דברים משפחתיים, כמו לנסוע לאירוע, או לקחת את הילדים לטיול, או לעשות קניות-על. 2. דו"ג בשביל לנסוע לעבודה, סידורים, חדר כושר, בילוי עם חברים, וכהנה וכהנה נסיעות הסולו היומיומיות. ("אני קופץ למס הכנסה בתל אביב, למוסך ולקנות פלאפל, כבר חוזר"- משפטים שנהג רכב לעולם לא יאמר.) טיולי סופ"ש זה עוד קטגוריה, אבל אם הכלי סוגר גם את הפינה הזו, הסתדרת
מכיוון שנראה לי שאתה עוד לא בשלב המשפחה והילדים, יש מצב שפשוט סתם קר לך לרכוב בבוקר. זה יעבור

Ridcully

New member
must be it

גם לפעמים מתעצל לעשות את הטקס של : 1.מעיל 2.מגני ברכיים 3. חם-צוואר 4. לשחרר את הסוס מהקשירה+כיסוי 5. להניעה 6. קסדה 7. כפפות כנראה שיש לי נפש זקנה

gray

New member
סתם נקודת שבירה

יש אותן תמיד, עם האוטו, עם העבודה, עם בת הזוג עם הילדים, כל דבר שאינו תלוי רק ברצונך באותו רגע-יש קטעים של נקודת שבירה. (יש גם קטעים שזה 100% בחירה שלך, תשאל את כל מי שעשה את הדקר אם לא היה לפחות פעם אחת שלא בא לו שילך לה*דיין כל המרוץ הזה למשל).

זה לא אומר שאתה מזדקן

אם אין לך אשה\ילדים, זה פשוט אומר שאתה לא אופנוען אמיתי. אתה בן אדם פרקטי שבטח התחיל באיזה קטנוע והתקדם לרגע בשביל הפוזה והריגוש. הרגע חלף.

למעלה