מה זה אומר שרוך חום?

skier

New member
גחליליות כמובן...

מש"קיות גחל"ת -גורמי חזרה לשרות תקין-מערך הכליאה...

deathcaster

New member
תיקון קטן

מש"ק משמעת - שרוך חום צהוב. חום - מאבחנת מחקר. אור אתה רואה ? אתה הרבה יותר נחמד שאתה עונה כמו שצריך

סנאי נדיר

New member
זוהר,

אני לא יודע באיזה מדינה יש שרוך חום-צהוב למש"ק משמעת, אולי בבית"ר ניגריה-ירושלים, אבל אני מת להסבר הולם למה למש"קי משמעת אצלנו בקריה יש שרוך חום מלא.

סנאי נדיר

New member
יצאת בזול מהתיקון שלי

ולא יאמן שהגיע היום ובו תיקנתי את זוהר הנגד המהולל. ובלי שום קשר, ראיתי אתמול סרט ממש ביזארי, "לוכד החלומות", עם מלא שחקנים טובים, אבל עלילה מעפנה. היה שם את קפטן ווינטרס מהסידרה "אחים לנשק" (סידרה מעולה), והיה שם את הכושי מ"חומות של תקווה", והיה שם את אחד החיילים שהיה צמוד לטום הנקס ב"להציל את טוראי ראין", חבל שהסרט יצא כ"כ דפוק.

deathcaster

New member
התייחסות

לא תיקנת אותי אור , אני הבאתי סיבה הגיונית מדוע לא הולכים בקריה כמו שצריך , אכן שרוך חום עולה פחות משרוך חום צהוב , אתה מוזמן לגשת לנגדת רישום השמנמנה בלוגיסטיקה אצלכם בקריה ולברר . ובקשר ל"לוכד החלומות " אהבתי מאוד את הסרט , כנראה לא ממש הבנת אותו , DUUDITS

מ ס ט י ק

New member
זה סרט דפוק ברמות...

ראיתי אותו לפני שנתיים בערך ולא הבנתי אז מה המטרה שלו בכלל...

סנאי נדיר

New member
כן, סרט ממש ממש דפוק.

וזוהר, האם תוכל להסביר לבורי עם כמוני וכמו מורן את עלילת הסרט המלאה, ואולי תגרום לנו לשינוי דעתנו?

deathcaster

New member
האמת אור

אתה צריך להיות פריק של מד"ב כמוני כדי להבין כמו שצריך את הסרט ( ולהנות ממנו ) שאגב נעשה בדיוק רב כמו הספר.

סנאי נדיר

New member
פעם השאיפה שלי הייתה להיות ככה.

היום אני יותר מעדיף לנסות להיות פריק בן 16 שהולך להופעות של שייגעצ, היהודים, משינה, ושאר הנספחים.

למעלה