מה זה אומר עליי?

פתטית

New member
מה זה אומר עליי?

שלום אני בת 24 ואני מוצאת את עצמי מבולבלת. אני קצת לא סגורה על עצמי, מצד אחד אני נמשכת לעבר בני המין השני משיכה מינית וחיצונית אך לא רגשית, מצד שני אני מוצאת את עצמי נמשכת לעבר בני מיני משיכה מינית, רגשית וחיצונית. אז מה זה אומר עליי ולאיזו הגדרה אני שייכת? עליי לציין שבעברי היו לי 2 התקלויות לא נעימות עם גברים (בילדות, אחת היתה יכולה להיגמר באונס, שנית ראיתי גבר מאונן)

אני אומרת-

עזבי אותך מהגדרות... אם תנסי למצוא לאיזה צד את שייכת זה רק יבלבל אותך עוד יותר... גם כי רוב הסיכויים שלא תצליחי למצוא לעצמך הגדרה חד משמעית וגם כי אם כן תמצאי אז תשתגעי מנסיונות לדבוק בהגדרה הזאת... בקיצור- אל תכנסי לזה... המשך יומנעים שיהיה לך!
רותם

rotemotek1988

New member
כנראה ש... ../images/Emo223.gif

או שאת
נמשכת לגברים בגלל המקרים בגלל שחווית את זה ואנשים נוטים להמשך למקרים שהיו להם בעבר ולא לרצות להעלים אותם ככה שהם ממחזרים את המקרים ע"י משהו אחר או שאת
יכולה להתאהב בגברים בגלל המקרים שהיו שהרתיעו אותך כל כך עד כדי השלכה על כל המין הגברי את המקרים שקרו לך בכל מקרה תרגישי טוב וזה שאת נהנת משני העולמות זה תמיד טוב בעצם כמו ... כולנו

פתטית

New member
זה היה מכוון לעבר בלוגיסט..

ומכיוון שזה הכינוי היחידי שלא היה מסגיר אותי נכנסתי איתו..

פילפולה

New member
זה לא נראה לי לא שגרתי במיוחד..|תלת

כי אמנם אני אוהבת נשים במובן הפיזי והמנטאלי אבל אני לא רואה את עצמי במערכץ יחסים רומנטית עם מישהי. נשים זה בשביל סקס וגברים זה סקס+אהבה. אולי זה סתם כי נעים לי בתוך הריבוע.השגרה.הנורמאליות החברתית וכו'. אבל זו אני. פיל

פתטית

New member
גם אני לא רואה את עצמי מנהלת

אורח חיים עם אישה אבל מצד שני לפעמים גם לא עם גבר.. מכיוון שאני לא מוצאת את עצמי נקשרת רגשית לגברים מפה בא הבילבול שלי כי זה גם מה שאני רואה, גברים = מערכת יחסית המושתת על מין + אהבה. אני כן מוצאת את עצמי נקשרת רגשית יותר לנשים אבל מתקשה קבל את המשיכה המינית הלא רצונית..

MxIxAx

New member
אני מבולבל

יחסי מין עם גבר קצת מרחיקים אותי מביצוע, אני חושש מלעשות את זה, לא שיש לי מין זמין כרגע, או בכלל. גם עם בחורה זה ככה, אני מתרחק מזה.

פילפולה

New member
למה לא?..../images/Emo203.gif

מיניות מעניינת בכל גיל. יש אנשים שרק בגיל 50+ מגלים שהם אוהבים גם נשים וגם גברים. זה בסדר. זה בריא. וכל כמה שאני מניחה שזה קשה בהתחלה לכמה מאיתנו זה בסופו של דבר כיף... פיל

MxIxAx

New member
כנראה שאני צריך להפסיק להרתע

ממין אנאלי, אקט שמרתיע אותי

פדלאון

New member
לא חייבים מין אנאלי

יש כ"כ הרבה דברים שאפשר לעשות לפני שבכלל מגיעים לשם. יש כ"כ הרבה הומואים שאני מכיר שלא עושים סקס אנאלי. זה לא סוף העולם. זה לא הסקס היחיד שקיים בין גברים. אישית, אני מאד נהנה מזה, אבל בהחלט לא מזה התחלתי. העיקר - תמצא מישהו/מישהי שקשוב/ה לצרכים שלך, שמוכנ/ה ללכת בקצב שלך, ושאיתו/איתה תלמד ממה אתה באמת נהנה
.

אני מצטרפת אלה למי שאמרה ש...

עזבי אותך מהגדרות. יותר קל להגיד מלבצע, מניסיון, אבל רק כשהרפיתי מזה התשובות הגיעו וזרמו מעצמן...
אם תבוא אהבה גדולה- היא תמיד תהיה נכונה, לא חשוב מאיזה מגדר יהיה האדם השני. העיקר שזה ירגיש נכון- לכי עם הלב. בינתיים את מוזמנת להישאר פה, להתרווח ולהרגיש בנוח. ואת לא פתטית
נעים מאוד, אני חנה, בת 29, והייתי מבולבלת מאוד בעצמי בגילך
יש פה מישהו שלא עבר את הבלבול הזה? אני בספק

פתטית

New member
אני יודעת, את צודקת.

נעים מאוד חנה, אם הייתי יכולה הייתי מסגירה את שמי (בכינוי אחר אין לי בעיה להיחשף אבל..). תודה, לא נכנסתי לפורום זה במחשבה של פתטיות בכלל.

למעלה