מה זה אומר? מה לעשות?

מה זה אומר? מה לעשות?

בקצרה - עשיתי צו ראשון לפני שנה וחצי בערך, כעבור זמן קצר היה לי קבן שרשם לי פוטנציאל לקשיי הסתגלות קלים [קה"ס] פרופילף 97, לאור הקה"ס לא אהיה קרבי כי זה לפי מוטיבציה, מה שאין לי. בקשתי מודיעין (לא התמקדתי על יחידה\מסלול מסויים בתוך החיל) ולא קיבלתי מיונים, האם זה קשור בהכרח לקה"ס? קבלתי מנילה מחודשת לפני חודש וקצת - שכוללת שב"ס, קד"צ נהיגה (גם קראו לי לתל השומר ואמרתי שאין אני מעוניין), חיל האוויר והחלל, טכני חיל האוויר והחלל, חיל החימוש ועוד כמה... התפקידים האלה נשמעים לי די ברמה נמוכה, האם זה גם קשור לקה"ס? ומה זה אומר על הקב"א שלי\השיבוץ - שאין לי מושג מה איתם בכלל? היה לי גם זימון לבדיקת אפשרויות סיוע כלכליות מצד הצבא, ומאחר ואין משהו ממשי שמפריע או שמהווה בעיה לא אקבל מה שאני רוצה שזה אומר דיור\סיוע בכסף\הכרה בי כחייל בודד\היענות לבסיס פתוח או סגור וכו', מה אפשר לעשות בעניין? מה זה אומר בהכרח - התפקידים שקיבלתי - שאהיה בבסיס פתוח או סגור? אני מתגייס ב24.1, לא שינו לי את התאריך - מזה כמה חודשים טובים, איזה גיוס זה? ובקטע הנפשי\אישי - איך מתמודדים עם הסתירה הזו, שבה הידיעה שאתה טוב ואיכותי (קרי יש לך יכוות) לעומת מה שאתה מקבל לאחר שאתה משקיע ואף מצפה? אני פוחד לאבד עצמי לדעת ב3 השנים הקרובות, אני לא בנאדם שיכול לא לעשות כלום, או לקום בבוקר, להגיע ל"עבודה", לסיים ב5, לחזור הביתה וככה כל יום. אני באמת בנוי להרבה מעבר, ולערער על הקה"ס נראה לי בלתי אפשרי, אם בכלל אני רוצה את זה. מה אתם מציעים לי? מה אתם יכולים לומר לי על זה? תודה

למעלה