מה זה אומר ביתא=19? יום 11 להחזרה. יש סיכוי שיגדלללל?
ר רינה רונן New member 13/2/12 #4 זה היום ה-11 וזו בטא של הריון. מכירה כמה ילדים שהבטא שלהם התחילה דומה ואף נמוך מיזה. הכי חשוב זו הכפלה. הייתי בודקת גם פרוגסטרון בהצלחה
זה היום ה-11 וזו בטא של הריון. מכירה כמה ילדים שהבטא שלהם התחילה דומה ואף נמוך מיזה. הכי חשוב זו הכפלה. הייתי בודקת גם פרוגסטרון בהצלחה
מ מירבי* New member 13/2/12 #5 בטא יחסית לזה שהבדיקה בוצעה ביום ה-11,זו תשובה טובה. חשוב לראות הכפלות כל 48 שעות. מחזיקה אצבעות להמשך הכפלות תקינות.
בטא יחסית לזה שהבדיקה בוצעה ביום ה-11,זו תשובה טובה. חשוב לראות הכפלות כל 48 שעות. מחזיקה אצבעות להמשך הכפלות תקינות.
O optimit11 New member 15/2/12 #6 עשינו היום בדיקה תוצאה= 27. לא גדל מספיק צריכים לחזור על הבדיקה עוד כמה ימים יש תקווה...?
H hope4good New member 15/2/12 #8 יו, מחזיקה אצבעות!!! נשמע שיש סיבה לאופטימיות שלך!!! כמו שכתבה פה למטה דרומית28, אם לקחתם תמיכה כמו פרגניל או אוביטרל זה משפיע על הבטא למשך זמן מסוים ולכן אם הבטא עלתה זה סימן חיובי ביותר. מחכים לעידכונים כאן... המון בהצלחה!!!
יו, מחזיקה אצבעות!!! נשמע שיש סיבה לאופטימיות שלך!!! כמו שכתבה פה למטה דרומית28, אם לקחתם תמיכה כמו פרגניל או אוביטרל זה משפיע על הבטא למשך זמן מסוים ולכן אם הבטא עלתה זה סימן חיובי ביותר. מחכים לעידכונים כאן... המון בהצלחה!!!
ד דרומית28 New member 15/2/12 #7 נראה לי שזה גם תלוי בכדורים או זריקות שלוקחים אחרי החזרה, כמו אוביטרל..
O optimit11 New member 19/2/12 #9 חזרנו היום על הבדיקה. זה גדל!!! 276!!!! זה מספיק גדל? אני מטלטלת בין תקווה לאכזבה. הייתי בטוחה שהיום זה ירד. שומרת על אופטימיות זהירה. חוזרים על הבדיקה ביום שלישי.
חזרנו היום על הבדיקה. זה גדל!!! 276!!!! זה מספיק גדל? אני מטלטלת בין תקווה לאכזבה. הייתי בטוחה שהיום זה ירד. שומרת על אופטימיות זהירה. חוזרים על הבדיקה ביום שלישי.