מה זה אומר אם..

מה זה אומר אם..

יש לנו בבנין של החטיבה שתי דלתות כניסה אחת מכל צד, חלמתי שאני נכנס מהצד שתמיד סגור, זה אומר משהו?

אני כבר יספר את כל החלום

טוב אז כמה פרטים חשובים שיכולים להיות קשורים לחלום אני בכיתה ח`, שנה שעברה הייתי בבית אחר וגם שנה הבאה אני עובר בית ספר מתוך בחירה שלי. בערב יום העצמאות הייתי בהופעות שהיו בחוף פולג בנתניה ופגשתי שם המון אנשים שהיו איתי שנה שעברה בכיתה פגשתי גם ילדה שהייתה ידידה טובה שלי עד שרבנו וגם היא עברה בית ספר, ראיתי אותה לשניה מרחוק, לא דיברתי איתה. בחלק הראשון של החלום עצמו קרה מה שקרה ביום העצמאות רק שזה לא היה בחוף ים זה היה במעין קניון. בחלק השני באתי לבקר את הכיתה שהייתה לי שנה שעברה וגם הידידה הזאת שהייתה לי שנה שעברה באה לבקר. כשהגעתי אליהם זה הייתה הכיתה שאני לומד בה עכשיו ואז גם נכנסתי לבניין מהדלת שתמיד נעולה. אחרי כמה דקות הסתבר לי שאח הגדול של הידידה הזאת מת (אין לה אח גדול בכלל) ישבנו בכיתה ובקצה של הכיתה שכב האח המת שלה על השולחן עם חליפה כזאת שמדענים שמים ליד מעבדות עם וירוסים, אתם יודעים כאלה מסכות אב``ך עם חליפה אטומה גדולה כזאת. ודיברו עליו וסיפרו עליו שהוא היה ביישן כזה והידידה הזאת אמרה שהוא כמו שילד אחד בכיתה שלי היה בהתחלה, היסתכלתי אחורה וראיתי את הילד הזה למרות שהוא לא יושב מאוחרי. זה בערך מה שאני זוכר ואני מאוד רוצה לדעת מה זה אומר...

הדלת הסגורה...

שלום ``מלון קליפרוניה`` וברוך הבא לפורום! ראשית, הקניון הוא דימוי לחוף הים עבורך, מקום גדול מלא באנשים, מלא בהזדמנויות והפתעות. שנית, הכניסה דרך הדלת הנעולה, מרמזת על רצון לפתוח דלתות סגורות, ובמקרה זה ``פתיחת דלת נעולה`` בהקשר לריב עם ידידתך. כנראה שניתוק הקשר שלכם עדיין מפריע לך ומעסיק אותך. חלומך מרמז על היותך כאח גדול עבור ידידתך במערכת היחסים שלכם.(וזה לא אומר שהיא לא רצתה ממך יותר מזה...) אתה מרגיש שהיא חושבת שאתה מרוחק וסטרילי מידי, מפחד להיות מעורב מידי. ה``אח`` בחליפת האב``כ הוא אתה, אטום לרגשותיה לכאורה. ככה היא חושבת בכל אופן...בכל מקרה, כנראה והריחוק שבך נובע מבושה. מסתבר שידידתך רצתה יותר ממך ואתה נלחצת או שלא היית מעוניין או מוכן... לסיכום: תרים אליה טלפון, ותדברו על זה...חבל על הזמן... חלומות פז, רואה בכוכבים.

לא הגיוני

בגלל שהיא סיכסכה ביני לבין אחותי הגדולה אחרי שננתי לה להיכנס אליי הביתה כדיי להדפיבסע עבודה שלא הייתי בבית ואני ממש לא סובל אותה על זה, אני חושב שהיא ילדה נצלנית ודוחה

חשוב לפרט ולדייק...

שוב שלום לך! הפרטים בקשר לריב שלכם וריגשותיך בהווה כלפי אותה ידידה חשובים מאוד. כך שבעצם אין מפרש טוב יותר מאשר החולם עצמו. נראה שרגשותיך כלפיה עדיין שלילים ואתה עדיין כועס עליה, חלומך אפילו מרמז על מעין נקמה קטנה שמתבשלת בתוכך. בחלום יש לה אח גדול שמת כרמז לסכסוך שהיה בינך לאחותך הגדולה בגללה, והיית רומה שהיא תחווה זאת גם. חלומות פז, רואה בכוכבים.

הגיוני

כי בחלום כל מה שהיה איכפת ליזה למה האיש המת הזה נמצא בכיתה עדיין

למעלה