מה זהסטם?

little devil 16

New member
בלי הרבה זיוני שכל לגבי סוגים וכאלה

סטם זה החלק שמחבר את הכידון לשלדה (יותר נכון להד סט- שהוא "המוט הגה" של האופניים. האורך של הסטם חשוב...

בלי זיוני שכל? אני לא יודע אז שואל

מה הבעיה לא מבין?! אולי שכחתה אתה בעצמך את הימים שלא ידעתה כלום על אופניים! אני התעוררתי מאוחר ואני חושב שבתור קבוצה מובחרת של אנשים ומבינים תסבירו למישהו מתחיל כמוני ואני מעריך את זה ששלחתם תמונות אפילו של אותו חלק!! תודה:) וסליחה על הבורות!!!! אבל זה לא שנודלתי ואמרו לי בועז הבאנו לך סטם מתנה חחחח:)

zvika82

New member
הוא דווקא עשה לך טובה ../images/Emo6.gif

ביטוי: "בלי זיוני שכל? " פירוש: יכולתי לרשום פה אנציקלופדיה על כל החברות, זוויות, אורכים... אבל חסכתי ממך את כל זה. אני מאמין שאם תשאל עוד שאלות לעומק, תקבל תשובות מעמיקות. תשתה קצת מים... לא נורא.

urias1

New member
אתה יכול לשאול אבל

גם יכול לנסות ללמוד לבד לאנשים כאן יש סבלנות שאני לא תמיד מבין וצריך להעריך את זה אבל אל תמתח יותר מדי את החבל. תנסה ללמוד לדוג - ולא לבקש כל יום דג.

אל תמתח את החבל?

רגע אולי בפורום של הדיג שלך אפשר לשאול שם שאלות על אופניים זהו:) איך לא ידעתי... אתה שחצן אדון נכבד! וגדולים ממך נפלו בגלל שחצנותם ויהירותם! ובניגוד אליך יש פה אנשים שראיתי שדווקא אין להם בעיה לענות על שאלות? לא מבין מה ?! אם לא ישאלו פה אנשים חדשים בנושא אופניים את השאלות האלה מה אתה כן מצפה שישאלו פה?! איזה תחתונים לבשתה בלילה.? אני לא חושב שזה מעניין פה מישהו אפילו אם היא מהזן הנשי! יום טוב urias1!

Sybh

New member
הלו, עכשיו בוקר כולם להרגע ו-../images/Emo32.gif

מי שמזהה את הקאובוי הזה מלך!

Sybh

New member
../images/Emo47.gifתותח!!!

לא האמנתי שמישהו יפתור את זה כל כך מהר.

למעלה