מה זהההההההההההה?!?!?!

MCRulz Liron

New member
מה זהההההההההההה?!?!?!

*מתה* פורום לניקול קידמן ואף אחד לא טרח לידע אותי?!?!?
היייי לכולם!! המעריצה מס' 1 של ניקול פה!

DIRRTY

New member
ברוכה הבאה לפורום הכ הכי בתפוז

מקווים שתהני רוצה לספר קצת על עצמך? מאיזה סרט הבנת שאת מאוהבת בניקול?

MCRulz Liron

New member
חחח אני מבינה שהאנשים בתפוז עוברים

רוטציה מבחינת פורומים
בכל אופן, התחלתי לאהוב את ניקול עוד בימי "Batman Forever" כש "בכוונת זדון" שודר בטלוויזיה והיא היתה הדבר היחידי שהרים את באטמן מהקרשים. אח"כ יצא TO DIE FOR ואז זה כבר היה ברור - אין שחקנית טובה יותר ממנה! עד אז כבר הספקתי לראות את הסרטים הישנים שלה, ועכשיו אין סרט שאני מפספסת.. וכל אחד יותר טוב מקודמו.

Padme Amidala

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif

את כ"כ צודקת בעניין הסרטים שלה. בכל סרט אני מופתעת מחדש מהכישרון שלה בלבחור סרטים טובים, וכמובן מכישרון המשחק העצום שלה!
גם אני לא מפספסת עכשיו בשום חשבון אף סרט שלה!!

shiray

New member
כנ"ל!!!

אני מתה על ניקול קידמן ואני בפורום הממש ענקי שלה באתר teamnicole שבטח כולכם מכירים... רק עכשיו ידיד שלי סיפר לי על זה שנפתח כאן פורום עליה. ממש כיף לדעת שיש הרבה מעריצים שלה בארץ כי היא באמת השחקנית הכי טובה שיש!!!

Padme Amidala

New member
ברוכה הבאה גם!! ../images/Emo13.gif

אין ספק שניקול הכי טובה בעולם. איזה כיף שאנחנו מתרחבים!!
את מוזמנת גם לספר לנו מה את הכי אוהבת בניקול ואיזה סרט שלה הכי אהבת...

shiray

New member
היי

איזה סרט שלה הכי אהבתי? שאלה קשה לאללה! אני מאוד מתלבטת בין מולאן רוז' להשעות ואני לא יכולה להחליט בגלל שהם כ"כ שונים. מולאן רוז' הוא הסרט שפקח לי את העיניים ובעקבותיו התחלתי לאהוב את ניקול קידמן, והשעות הוא סרט מדהים מכל בחינה שהיא והסצנה בתחנת הרכבת פשוט ראויה להערצה! אני אוהבת בניקול את העובדה שהיא מגוונת בבחירות שלה וכל סרט שלה הוא שונה לגמרי והדמויות שהיא מגלמת כ"כ מגוונות, בשונה מרוב שחקני הקולנוע שלא לוקחים סיכונים. לדוגמה עד מולאן רוז' שחקנים לא שרו והמחזמר היה מת לגמרי והיא לקחה שיעורים בפיתוח קול במשך חצי שנה ואז הראתה לכולם שהיא שרה יותר מדהים מהרבה זמרות בעולם (ד"א יש עדכונים לגבי הדיסק שלה???), השעות היה סרט אימה שכמותו לא נעשה הרבה זמן מהבחינה שכמעט כולו מתרחש בבית אחד (חוץ מהכמה שניות שגרייס מתרחקת וכמעט יוצאת מהבית ואז בעלה בא הביתה... ) והשעות לא רק שהוא נועז מבחינת העלילה אלא שהיא הסכימה לשנות את כל המראה שלה בשבילו... חוץ מזה אני אוהבת את זה שהיא איזה מאוד חזקה שהצליחה לשרוד תקופה מאוד קשה ובזה היא מודל לחיקוי לדעתי לכל הנשים בעולם. במקביל היא גם מאוד אנושית ובכל ראיון שלה רק רואים יותר כמה היא מדהימה.

shiray

New member
היי! ראיתי אותך שם

גם כן כמה פעמים, ובכל הפעמים שרציתי לבדוק כמה ישראלים נרשמו לאתר.... אני מתה על האתר הזה ולמעלה משנה הוא אתר הבית שלי...

למעלה