היי
איזה סרט שלה הכי אהבתי? שאלה קשה לאללה! אני מאוד מתלבטת בין מולאן רוז' להשעות ואני לא יכולה להחליט בגלל שהם כ"כ שונים. מולאן רוז' הוא הסרט שפקח לי את העיניים ובעקבותיו התחלתי לאהוב את ניקול קידמן, והשעות הוא סרט מדהים מכל בחינה שהיא והסצנה בתחנת הרכבת פשוט ראויה להערצה! אני אוהבת בניקול את העובדה שהיא מגוונת בבחירות שלה וכל סרט שלה הוא שונה לגמרי והדמויות שהיא מגלמת כ"כ מגוונות, בשונה מרוב שחקני הקולנוע שלא לוקחים סיכונים. לדוגמה עד מולאן רוז' שחקנים לא שרו והמחזמר היה מת לגמרי והיא לקחה שיעורים בפיתוח קול במשך חצי שנה ואז הראתה לכולם שהיא שרה יותר מדהים מהרבה זמרות בעולם (ד"א יש עדכונים לגבי הדיסק שלה???), השעות היה סרט אימה שכמותו לא נעשה הרבה זמן מהבחינה שכמעט כולו מתרחש בבית אחד (חוץ מהכמה שניות שגרייס מתרחקת וכמעט יוצאת מהבית ואז בעלה בא הביתה... ) והשעות לא רק שהוא נועז מבחינת העלילה אלא שהיא הסכימה לשנות את כל המראה שלה בשבילו... חוץ מזה אני אוהבת את זה שהיא איזה מאוד חזקה שהצליחה לשרוד תקופה מאוד קשה ובזה היא מודל לחיקוי לדעתי לכל הנשים בעולם. במקביל היא גם מאוד אנושית ובכל ראיון שלה רק רואים יותר כמה היא מדהימה.