מה זאת נשיקה?

ALON AA1

New member
מה זאת נשיקה?

נשיקה על הלחי נשיקות על הלחי מהצד הפנימי שלה נשיקה באוויר נשיקות באוויר מנקודת היציאה שלו בפה שלך... נשיקה וירטואלית נשיקה ווקאלית בפון נשיקה צרפתית -עם לשון, בלי לשון... נשיקה מדהימה וממושכת,,,לשון נופל על לשון נשיקה אסקימוסית (אף באף) ולשון חושנית מלקקת נחיריך נשיקה בתחת ממממממממ הכי טעימה, מלקק את החור המתוק שלך בתחת וחש את לשונך לאורך החריץ שלי נשיקה במצח עם ליוקוק של האוזניים, המון נישקוקים וליקוקים של העורף והצוואר נשיקה על כף היד ומציצה של כל האצבעות שלך

jozefin3

New member
../images/Emo25.gifנשיקה

נשיקה היא מגע... נשיקה היא דבר יפה וחושני... ולא חשוב להיכן היא מגיעה...הנשיקה... העיקר שהיא באה מאהבה , תשוקה,ובלהט חמים... נשיקה , יש מכל הסוגים... וכל אחד בוחר לו , את הכי מועדפת , טעימה...או מושכת נשיקה

ALON AA1

New member
OWWWWW JOZFIN

JUST PLAY WITH YOUR FLYING MACHINE מרגש מה שכתבת...אפילו עם פוטנציאל לנועז! המשך יבוא?

jozefin3

New member
../images/Emo194.gifתודה ,לך אלון

ואם ריגש.......משמע זה טוב!!
נועז , לא הייתי אומרת......אבל חושני כןןןןןן.......
לילה טוב
והלואי שהשקט הזה ישאר........
ולא נשמע שוב בוםםםםםםםם.........מרחוק קרוב

ALON AA1

New member
כן! מאוד ריגש

חושני וארוטי הייתי מוסיף...בנתיים הבומים מדרימים, האם זה הזמן להדוף אותם בגלים של חושניות?

נשיקת לילה טוב../images/Emo29.gif

היי אלון מה שלומך ? שלום גם לך גוזפין לילה טוב ליאור

../images/Emo25.gifהנשיקה הראשונה במילים רכות

זוהי הלגימה הראשונה בעסיס החיים היא המגע העדין של אצבעותיה הרכות של הרוחהקלילה על שפתעיהשושנה, הלואטות אנחת הקלה ממושכת וגניחה מתוקה. היא תחילת הרטט הקסום של הנאהבים, היא איחוד של שני פרחים ריחניים ומיזוג ניחוחם לקראת יצירת נשמה שלישית. היא הפרח הראשון בקצה ענף עץ החיים. מאת: ח'ליל ג'ובראן

יערית 1

New member
הלווו אלון מה קורה?

מה זאת נשיקה? נשיקה זו האהבה בהתגלמותה הגורמת לנו לרעוד לאהוב לחבוק את האהוב ברגש אינטימי מאוד.. וחוצמזה מה שלומך?

ALON AA1

New member
היי יערית!!

WOW איזה כבוד! ואיזה מלים..אני בסדר גמור! מה איתך? איך הולך?

יערית 1

New member
חוץ מההפגזות והקטיושה ליד הבית

הכלבסדר. ברחתי לארה"ב, חזרתי לאילת. זהו. אני פה.

ALON AA1

New member
אי אפשר לומר שאת מבזבזת זמן!

ומה את אומרת על ארועי חדרה בשעה האחרונה?

יערית 1

New member
על אירועי חדרה שתפסו אותנו בשעת

ארוחת הערב אני אומרת שאני מקווה שלא יבטלו מחר את ההופעה בקסריה של שלמה ארצי ושלום חנוך...

יערית 1

New member
אכן כן

עם בתי, החבר שלה ועוד חבר'ה בני 21 חחח מה 'כפת לי אני הולכת להנות מזמר אהוב עלי. מדוע?

ALON AA1

New member
קחי תגבורת בסביבות הגיל!

מעניין אם יש מתנדב. מנחשת?

יערית 1

New member
מעניין מאוד...תזמין ישראכט../images/Emo3.gif

אולי עוד נותרו מקומות..תעלה לבמה תצעק בקול יערית אחת מתבקשת להגיע לבמה ואני רצה..מבטיחה לך...

יערית 1

New member
תעבוד עליהם..תגיד שאתה מציע נישואין

עלקקק חחחחחחח יאללה ניראה אותך גבר!!!!

למעלה