מה זאת אנרגיה?

neophile

New member
מה זאת אנרגיה?

אני פותח את השירשור למען כל אחד יכתוב את דעותיו על הנושא הזה כל זמן מסויים יש לנו וויכוח על מה זה אנרגיה ? לפי דעתי הדעות שלנו השתנו מספיק בתקופה האחרונה כדי לפתוח את הנושא שוב. אולי גם יצא מזה מידע מועיל למתחילים. למען הטעם הטוב תתחילו עם "לפי דעתי"

neophile

New member
אנרגיות זה שם כוללני מדי לטעמי

בהרבה מובנים זה מונח מטעה שלא באמת מביא ליכולת פראקטית בעבודה עם "אנרגיות". הבעיה עם המונח הזה, הוא שייך למדע ולא למאגיה. במאגיה יש ניסויים סובייקטיבים, לכן המונח אנרגיות לא באמת מתאר שום דבר שמישהו חוץ ממני יבין. אז אם המונח לא שימושי מבחינה חיצונית, אני בספק אם אני ישתמש בו כשאני מדבר עם עצמי ,כי אז אני יכניס את עצמי לחוסר הבנה .

ToryMaster

New member
אוקי

ולא ענית עדיין, כשאתה אומר "אנרגיה" [ואתה אומר את זה, מה לעשות] למה אתה מתכוון? או מה עובר לך בראש כשאנשים אחרים אומרים את זה? להגיד לנו שזו הגדרה שלא קשורה באמת ולכן אין לך הגדרה, זה לא לענות על השאלה שאתה עצמך שאלת.

neophile

New member
אנרגיה זה מושג יחסי

זה בדיוק העניין המשמעות משתנה במשפט לפי אינשטיין אנרגיה שווה לחומר הנע במהירות האור כמובן שזה עניין יחסי... אם אני נע במהירות X ומישהו אחר נע במהירות X-100... אני יותר מהיר ממנו ב100 הגוף והגופים שלנו הם לא גוש של סלע , אנחנו יצורים אורגנים ורוחניים(למרות שזה לא הוכח מבחינה אורגנית) ההאורה שלי מכילה כמה וכמה שכבות שכל אחת נעה לא רק במהירות אחרת אלה גם במימדים אחרים... נניח אני עושה ניסוי בטלקינזיס ואז מישהו בא ואומר שאני לא משקיע מספיק אנרגיה. מה זה אומר לעזזל?? זה לא עוזר בכלל גם אם אני משקיע יותר אנרגיה, זה לא אומר שאני משקיע אותה במימד המתאים. כי יש אנרגיה קינטית ויש אנרגית חום ועוד כל מני סוגים אבל בייחוד במאגיה ,כישוף ומנטליזם צריך להיות ממש ספציפים, בייחוד כשמדובר בהודעות בפורום,מאמרים,ספרים וכל מדיה , בשונה מהוראה פנים מול פנים בה קיים סוג של קשר טלפתי בין אנשים.

Swicca

New member
אני אתן לך תשובה

אנרגיה זה משהו שאנחנו משתמשים בו על בסיס יום יומי, משהו שאנחנו יודעים על קיומו ויש לנו שליטה עליו, משהו שאנחנו מרגישים ורואים(חלקנו), משהו שאף אחד עד היום לא הצליח להסביר או לתת לו הגדרה מדוייקת. אינג'וי.

neophile

New member
לא מדוייק לדעתי

אנחנו לא רואים אנרגיה, אנחנו רואים התבטאויות של אנרגיה manifestaion לדעתי לעולם לא ימצא הסבר או תינתן הגדרה מדוייקת למונח אנרגיה ,כי זה בדיוק מה שהוא...מונח ללא הסבר או הגדרה מדוייקת ולכן הוא חסר ערך

למעלה