מה זאת אהבה ?

האהבה בשבילי ...

זה געגוע לזה שאני אוהבת אהבה בשבילי זה להרגיש פרפרים בבטן אהבה בשבילי זה להתרגש משיחת טלפון פשוטה אהבה בשבילי זה להרגיש כמו מלכה כשהוא נכנס לחדר ומסתכל רק עלי אהבה בשבילי זה לכתוב מכתבים של אהבה אהבה בשבילי זה לומר לו בשקט אני אוהבת אותך אהבה בשבילי זה לרצות לראות אותו בכל רגע ביממה אהבה בשבילי זה להרגיש שהוא פה גם כשהוא לא פה אהבה בשבילי זה לראות אותו ולא לרצות לעזוב אותו אהבה בשבילי זה געגוע אחד גדול ..... משיכה לפי דעתי זה קשור יותר לסקס מזדמן .. אם לי לפעמים תתכן משיכה של אהבה .. אבל עוד פעם כל אדם הוא אדם בפני עצמו .. עם רגשות משלו ,, עם רצונות משלו ואם אהבות משלו ... שיהיה לך בוקר קסום מלא אהבה וגם משיכה @}-}--- שרון

coco28

New member
טוב, שאלה קשה גם בשבילי

אהבה זה מושג שהחברה מכתיבה לו את הכללים...אנחנו חושבים שאם אנחנו מתגעגעים/ בוכים / נמשים או מקנאים למישהו/י זה סימן שאנחנו אוהבים אותו.. (כי כך ראינו בסרטים או קראנו בספרים). אבל זה ממש לא כך.. אהבה זאת בסך הכל אנרגיה חיובית שאנו נותנים ומקבלים אחד מהשני. משהו נעים כזה..ואין לה כל קשר עם רגשות שליליים.. למילים געגוע או משיכה אין קשר ישיר למילה אהבה... עובדה, שמצאתי את עצמי נמשכת מינית ומתגעגעת למישהו ששנאתי ואף תיעבתי ביותר!!! בכל אופן, זוהי דעתי.

למעלה