מה זאת אהבה ?

ש ר ה לה

New member
כל אחד רואה את האהבה בעיניים שלו ולכל אחד יש

פירוש שונה ל... מה זאת אהבה... בשבילי אהבה חוץ ממעשה האהבה עצמו, היא השיתוף, החברות, ההבנה לעתים אפילו ללא מילים והתמיכה ההדדית.... עדיין לא מצאתי את האיש... שחוץ מכל הנ'ל, גם יהיה זמין יותר מאשר פעם בשבועיים, שיוכל גם להא(ע)יר את חיי
... שגם אחרי שנים תהיה עדיין אהבה אם כי בצביון מתאים לזמן ולמקום...זו אותה האהבה ביצוע: אריק איינשטיין מילים: אריק איינשטיין לחן: יוני רכטר כשהיינו צעירים את זוכרת, אז פרחה האהבה והיום אחרי שנים אין אחרת - זו אותה האהבה. "השתנית אהובי" - את אומרת וגם את אהובתי, "על הכל הייתי שוב, שוב חוזרת" כמה טוב שאת איתי. כשאת איתי שמחה וצוחקת אז אני צוחק איתך וכשאת פתאום בוכה וכואבת אז אני הולך איתך. "תחבק אותי עכשיו" - את אומרת אז גם את אהובתי. "על הכל הייתי שוב, שוב חוזרת" כמה טוב שאת איתי הלוואי ויכולתי לחוות אהבה בת עשרים עד שתבוא האהבה, אני כל כך אוהבת את השירים...

ש ר ה לה

New member
מצרפת גם את מילות השיר "אהבה בת עשרים"

ביצוע: דוד ד'אור מילים ולחן: ז'אק ברל גירסה עברית: נעמי שמר ידענו אש, ידענו רעם ואהבה בת עשרים ברחנו זה מזו לא פעם אבל היינו חוזרים וחדר זה עודו שומר זכרון ימים יפים יותר עקבות סופה אשר פרחה לה כאן שום דבר אינו דומה לאשר עבר לאשר חומק לאשר הולך איתנו הלאה יפה שלי את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי אוהב אותך, אוהב עדיין. אני מכיר את כישופייך את השקרים את הסודות. צריך תמיד לפקוח עין ולהישמר ממלכודות. ובלילות הכי קרים היו ודאי גם אחרים שאת גופך השביעו נחת. הן אחרי ככלות הכל היה לי כישרון גדול להזדקן איתך ביחד. יפה שלי... הזמן שיר אבל מנגן עוד והימים כואבים אך אין מלכודת מסוכנת כשלוותם של אוהבים. אם את רוצה עכשיו לבכות ליבי נקרע עכשיו פחות יש בזהירות עכשיו ללכת. זה קו הגבול מכאן עד כאן כי המשחק הוא מסוכן המלחמה ברוך נמשכת יפה שלי... הלווואי......... אמן...!!!

ben 911

New member
נו באמת...אפשר כל מיני ווריאציות. ../images/Emo4.gif

(א)ין (ה)דבר (ב)פני (ה)רצון. (א)ישה (ה)יא (ב)ית (ה)ערבה (א)ישה (ה)יא (ב)ית (ה)זונות.
(סליחה)...זה לא שלי, קיבלתי במייל.

למעלה