מה זאת אהבה?

soofgania

New member
מה זאת אהבה?../images/Emo99.gif

שאלתי אותך אם אתה מחבב אותי-ענית לי שלא שאלתי אותך אם אני חתיכה-ענית לי שלא שאלתי אותך אם אני נמצאת בליבך-ענית לי שלא שאלתי אותך אם תבכה כשאלך-ענית לי שלא אז הסתובבתי והלכתי.... תפסת בידי וואמרת לי אני לא מחבב אותך=>אני אוהב אותך את לא חתיכה=>את מושלמת את לא בליבי=>את הלב שלי ואם תלכי לא אבכה=>אני א-מ-ו-ת!!!
כשמתחבקים מרגישים את החום מבעד לבגדים מרגישים כל מקום מרגישים כ"כ ביחד מרגישים כמו אחד בחיבוק אתה יודע שאתה אינך לבד כל רטט,כל תנודה,כל לחיצה,כל דבר מעבירים את מה שאינך יכול לומר.

MyRik

New member
זה נ-ה-ד-ר ושאענה על השאלה ../images/Emo13.gif

מה זאת אהבה ? לכל אחד את התשובה שלו ושלי ? עדיין לא יודע
את יודעת ?

soofgania

New member
מממ

כמו שאמרת,לכל אחד יש את התשובה שלו.. השאלה נראית פשוטה ותמימה אבל התשובה מורכבת,אני מעדיפה לא להכנס לזה.

soofgania

New member
גילכם עפ"י אהבתכם לשוקולד../images/Emo211.gif

תקשיבו חברה.. אני באמת ניסיתי וזה עובד, איזה קטלני זה!!! גילכם על פי אהבתכם לשוקולד זה ייקח פחות מדקה, פתרו תוך כדי הדפדוף, והשלימו את כל המשימות בדרך עד שתגיעו לתחתית העמוד. כאן לא מדובר בבזבוז זמן, זה כיף וזה מדליק.... 1. ראשית חשבו על מספר הפעמים שתרצו לאכול שוקולד בשבוע (יותר מאחד אבל פחות מ-10) 2. הכפילו את המספר בשתיים 3. הוסיפו לתוצאה 5 4. הכפילו הכל ב-50 אני אמתין עד שתביאו את המחשבון.... 5. אם כבר חגגתם את יום הולדתכם השנה, הוסיפו לתוצאה את המספר 1756. אם טרם חגגתם הוסיפו 1755 6. כעת החסירו את 4 הספרות של השנה בהם נולדתם. תקבלו מספר בן 3 ספרות: הראשון – הוא המספר המקורי שבחרתם – דהיינו כמה פעמים בשבוע הייתם רוצים לאכול שוקולד, שני המספרים הנוספים הם... הגיל שלכם!!!! (כן כן !!!) 2006 היא השנה היחידה שבה שיטה זו תעבוד, אז הפיצו זאת כל עוד אפשר... בהצלחה

MyRik

New member
צודקת כי אהבה כמו במלחמה ../images/Emo6.gif

יודעים איך נכנסים אליה אבל לא תמיד יודעים איך יוצאים לא ?

MyRik

New member
חבולים זה עוד בלשון המעטה ../images/Emo6.gif

אני לא יכול סתם להגיד לה שאני מת עליה ?
בשביל מה לקרוא לזה במילים מחייבות כמו אהבה ?

soofgania

New member
מילים מילים....אנחנו דורשות מעשים!

תוכיחו את אהבתכם במעשים

MyRik

New member
הבנתי שבאים עם זר של ../images/Emo39.gif -ים

ואח"כ צריכים לדקלם את המנטרה הידועה "אני אוהב אותך ? " או שהכוונה למעשים אחרים לגמרי ?

soofgania

New member
התכוונתי ל...

איכפתיות,נאמנות,פרגון,שיתוף,לא לשכוח תאריכים חשובים וכו' נוסף לכך זר פרחים ודקלום ה...

MyRik

New member
צודקת סופגניה - כל מילה במקומה ../images/Emo127.gif

אבל למרות ה-
הבוערת - באיזה שהוא מקום צריך גם לתת מקום ראוי לספייס שלו ושלה לא ? כי חשוב גם שניהם ביחד וכל אחד לחוד נכון ???

בא לי גם כנסו כולם מייד

כמו פרח שפורח בפריחה של האביב כמו השמש העולה כל בוקר מחדש כמו עננים שמכסים את השמש בבו הסתיו כמו הלחם שנוצר מהקמח והקמח מהחיטה כמו הפופקורן שמתפוצץ בשעת רטיחה כמו הקרח בחרמון שנמס בקיץ כמו העשן שיוצא מין האש כמו העיניים שמנצנצות כל פעם כשאני רואה אותך כמו העינים הדומעות שאתה הולך ממני עכשיו כמו השפתיים שנוגעות בשפתיי כל יום מחדש כמו כל הדברים האלה הדברים שקוראים כל יום וכל פעם ככה האהבה וכמו שהדברים האלה לא נעלמים גם האהבה שלי לעולם לא תעלם

נועה??. סופגי???

מתה על הדביקות שיוצאת מכן אין אין אוחחחחחחחחח טוב תנו לי כמה טיפים גם להיות רומנטית וזה...כי אין לי מושג איך עושים את זה בכלל..ומה זאת אהבה בכלל אה??????? ו.....ו.............איפה החופף???????. הינעל הקושילידודה שלו...איפה הוא????????

soofgania

New member
אנא בחיבאק-זה רומנטי!

אנחנו רומנטיות אבל..אבל..הנסיך יבוא בקרוב..

nikisar

New member
מה זאת אהבה

אפילו המשורר הלאומי (כן ביאליק) לא יעד להשיב על כך. הוא טען שלא היה לו משהו כזה, אבל הוא פשוט לא ידע מה זה. אז יש עוד כאלה שלא יודעים מה זאת אהבה, אל תדאגו אתם בחברה טובה. יפה ששואלים מה זאת אהבה, אבל זה מוכיח על השואל שלא חווה אהבה, כי אהבה מרגישים.

למעלה