מה זאת אהבה
S SuperGirl 25 New member 11/5/05 #3 איזו זוגיות יפה ../images/Emo99.gif הם מדהימים! תגידי, אחרי זה גם היא עושה לו כיף? אני מחכה ליום שזוג החתולים שלי יאהבו...לבנה מנסה להתקרב לג'ינג'י, אך הוא מפנים רגשות והודף כל גינוני אהבה מצידה...אני ממש לא מבינה אותו.
איזו זוגיות יפה ../images/Emo99.gif הם מדהימים! תגידי, אחרי זה גם היא עושה לו כיף? אני מחכה ליום שזוג החתולים שלי יאהבו...לבנה מנסה להתקרב לג'ינג'י, אך הוא מפנים רגשות והודף כל גינוני אהבה מצידה...אני ממש לא מבינה אותו.
T Tully Is Here New member 11/5/05 #4 ../images/Emo51.gif סופר טוב לראות אותך פה החתולים (יש לי 3) מסתדרים עם הכלבים הרבה יותר טוב מאשר בינם לבין עצמם. אבל עם הזמן כולם יתרגלו אחד לשני
../images/Emo51.gif סופר טוב לראות אותך פה החתולים (יש לי 3) מסתדרים עם הכלבים הרבה יותר טוב מאשר בינם לבין עצמם. אבל עם הזמן כולם יתרגלו אחד לשני
G g u r a New member 12/5/05 #7 ../images/Emo54.gifמייבי תכניסו אותם לפורום.. שיתנו לנו קצת עצות על - זוגיות מושלמת כשלהם... מתוקים כאלה
../images/Emo54.gifמייבי תכניסו אותם לפורום.. שיתנו לנו קצת עצות על - זוגיות מושלמת כשלהם... מתוקים כאלה
ק ק א ס י ו פ א ה New member 12/5/05 #9 מקסים, וכל כך מזכיר את מה שקורה אצלנו, איך הכלבה שלנו דואגת ללקק ולפנק כמה חתולים שאהובים עליה. ממש אימצה אותם. ברגע שתהיה לי דיגיטלית, אוכיח לכם.
מקסים, וכל כך מזכיר את מה שקורה אצלנו, איך הכלבה שלנו דואגת ללקק ולפנק כמה חתולים שאהובים עליה. ממש אימצה אותם. ברגע שתהיה לי דיגיטלית, אוכיח לכם.