מה התכניות שלכן לחג?

מה התכניות שלכן לחג?

מחר הוא אוסף אותי ונוסעים אליו עד יום ראשון

lia2sh

New member
מחר עם המשפחה... יום חמישי,שישי ושבת איתו ../images/Emo3.gif

מאורי6

New member
אני נוסעת מחר

שוב לכינרת... מסורת של ה3 שנים האחרונות לחגוג ראש השנה בכינרת... אז אני נוסעת לקראת הערב כנראה.... וחוזרת בשבת בערב. החבר שלי סוגר ככל הנראה את כל החגים ואני החלטתי לא להתלונן על זה לשנייה כי הרי אני מבינה את זה לגמרי.... קצת יותר דחוף להוציא יהודים הבייתה לחגים יהודיים [חצי פורום כבר יודע שחבר שלי לא יהודי אז הבה נוציא זאת לאור]. חג שמח=] אוהבת המון~~!

toxic babe

New member
חשבתי על זה..

שאולי גם את חבר שלי לא שיחררו לחג בגלל שהוא לא יהודי. וואלה יכול להיות. מה הדת שלו?

OgaliO

New member
בתקווה שאני ירגיש יותר טוב -

מחר בערב ארוחה אצל הסבים, ואז אצלו, ישנים שם .. חמישי נוסעים ביחד לסבתא השנייה שלי, ואז יוצאים
ואז ישנים פה ולמחרת שוב שם .. [נו ככה זה כשהוא גר 2 דקות ממני .. ] אבל .. כל זה רק אם ירד החום

מהמהמה../images/Emo2.gif

החבר של כולן פה יוצא?! רק שלי הוקפץ עכשיו? רק שלי סוגר ת'חג? לעזאזל
אני כל כך לא הולכת לישון טוב בלילות הקרובים...

Jeanne D Arc

New member
לא משהו מהנה במיוחד..

מחר אני מסיימת את העבודה באומנות. ולא יודעת, כנראה שכל החופש ילך על הכנת שיעורים.. או לפחות יומיים ממנו. והחייל שלי סוגר =/

theone2468

New member
מחראילת עד ראשון עם המשפחה! ואיתו :)

רק שהמשפחה מתחפפת בשבת ואנחנו נשארים לבד =]

להיות לבד:(

היום אצל סבתא ואולי אני אשן שם או משהו. שתי חברות היו אמורות לבוא לישון אצלי בחג אבל אין לי מצב רוח לזה:(

לילי123456

New member
לא משהו מיוחד../images/Emo4.gif

ארוחת ערב אצל סבאסבתא ואין יותר תוכניות
הוא סוגר
מקווה שלפחות החברות ירצו לעשות משהו...

yArDeN 15

New member
..מה יש לעשות?!=[להיות לבד..החבר בצבא..

היום עם המשפחה בטח עד איזה 12 ואז ללכת לישון כי אין עם מי לצאת מחר בטח גם על האש עם המשפחה ואז שיעמום שישי לשבת בבית ולהשתעמם שבת כנל ובין לבין לבכות כי אני לבד.

אממ סתם משעמם..

להיות עם המשפחה... כי הנסיך סוגר באיזה התנחלות.. כי "מישהו צריך לשמור על האזרחים"..

Conviction

New member
ארוחת חג עם המשפחה,

בשאר ימי החג אני אמורה להיות איתו, אבל אני לא רוצה להגיד שזה יקרה ואז להתאכזב, כמו תמיד, אם זה לא יצא לפועל.

Conviction

New member
אה, כן,

(לא התכוונתי להאכזב בגלל צה"ל או משהו כזה.. הוא בבית. אני לא רוצה להתאכזב בגללו.)

red butterfly

New member
עכשיו חזרנו ממשפחה..

החבר יצא כבר אתמול והוא חוזר לבסיס רק ביום שלישי! אז עכשיו הוא בצפון עד שבת, אבל אחרי זה יהיו לי יומיים להיות איתו :)

למעלה