מה התהליך?

דוד6669

New member
מה התהליך?

שלום כתבתי פה לפני כמה חודשים אשתי הודיעה לי אז שזה ניגמר היה לי מאד קשה אחרי חודש של פסיכולוג ומחשבה החלטנו להיפרד היה מאד קשה אבל החברות בנינו בסהכ עזרה והחלק הקשה ניראה שעבר אני גר כבר חודש
בניפרד רואה את הילדים כימאט כול יום והם גם ישנים אצלי ניראה שגם הם לא ניפגעו
אני לא אומר שהכול מעולה אני עדין ניכנס לדיכאון מדי פעם זה קשה ליבנות את החיים מחדש
אז נירשמתי לאתר הכריות ושדיברתי עם נשים גרושות (שהן גרושות שנתיים) אמרו לי שזה מאד מוקדם ושאני צריך לעבור תהליך
מה בדיוק עןד צריך לעבור ? יש לי הרגשה כאילו היתגיסתי לצבא הגירושים ואלו עם הפזמ יורדים על הטירונים
מה עם רגש כול כך קשה לימצוא אהבה אנשים שוללים אותך על סמך נתונים טכנים עוד לא ניפגשנו מה עם ניתחבר ונאהב
אני צריך רק סטוצים עכשיו? לבנות קשר לוקח זמן אני צריך לחכות לבד 6 חודשים שיהיה לי את הפזמ של הגרוש שנה כדי להיות רציני?
האם אני ישתנה באמת ילמד להיות לבד או רק יהפוך למריר יותר?

סטנגה Joe

New member
אתה צריך

להחזיר לעצמך את הבטחון העצמי.
לדעת לעמוד על שתי רגלייך.
לא לשדר מסכנות ,אומללות ונואשות.

אתה צריך להיות במקום שלבד זה בסדר גמור.
אבל יחד עם מישהי שטובה לך יהיה עוד יותר בסדר.
בהצלחה!

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה צריך

...לעשות בדיוק את מה שאתה מאמין בו, ולא להתבלבל ממה שאומרים כל מיני אנשים. אני לא אומר שלא צריך להקשיב - בהחלט צריך - אבל לא לקנות כל מה שאומרים אוטומטית.

ספציפית לענייננו: אני נפרדתי/התגרשתי לפני שנתיים אחרי 22 שנות קשר. שבועיים שלוש אח"כ יצאתי לדייטים. כמעט כל מי ששמעה שאני כל כך "טרי בשוק" אמרה שאני לא רציני ולא יצא ממני כלום ואני צריך לעבור תהליך וכולי וכולי. אני זוכר אחת שממש אמרה לי: "מה, נפרדת לפני חודש? לא יצא ממך כלום".

ולי היה ברור שאני מחפש קשר, וזה מה שעשיתי. וגם מצאתי. מהר למדי.

אז נכון שיש כאלה שאחרי נישואין ארוכים צריכים חופש, סקס, ולא משנה מה. ואני אומר: סבבה. כל אחד צריך לדעת מה הוא מחפש ומה מתאים לו.

יש ב"שוק" (אני כמובן לא רואה אותו כשוק) המון נשים מרירות, חלקן עקב נסיונות באמת גרועים עם גברים מניאקים/מוגבלים/מבולבלים/וכו'. חלקן יש להן לא מעט אחריות למרירות שלהן. כל זה לא משנה. יש גם באינטרנט אנשים (וזה כולל גם נשים...) מדהימים. לא כולם ולא כולן שרוטים מדי. כולם שרוטים מהחיים - גם אני - אבל לא כולם שרוטים מדי.

לכן מה שחשוב הוא שתדע בבירור מה אתה צריך ומה אתה מחפש. וגם אם אתה לא יודע בבירור, אז זה יתברר לך תוך כדי התהליך. ואין תהליך אחד ידוע ונכון לכולם.

בקיצור, אל תתן לאנשים המיואשים לייאש אותך גם כן.

דוד6669

New member
תודה

בהחלט מועדד לגבי הערות שקיבלתי כמה אני טרי אז ככה
- אפרוח שלא בקע
- זירעון (זה היה קצת מעליב)
- בתול
לפחות שניצחק קצת בפורום שרוב התגובות עוסקות בנושאים קשיים
תודה עוד פעם על תגובה

מיכל 334

New member
יפה ניסחת

זה כנראה משהו שאתה משדר

משהו שגורם להן לחשוב שעדיין אתה לא בשל להתחיל קשר חדש.
אולי אתה מדבר כל הזמן על גרושתך...
אולי העובדה שאתה נכנס לדיכאון מידי פעם כפי שכתבת...

מכל מקום, משהו בהתנהלות שלך נותן להן ככל הנראה תחושה שאתה לא איתן ואולי אתה מנסה ליצור קשרים עם נשים שלא מתאימות לך בלי קשר לוותק שלך.

לא חושב שחייבים שנתיים
זה משתנה מאדם לאדם ויש כאלה שכבר במהלך הפרידה נכנסים לקשר ויש את אלה שגם שנים אח"כ נשארו לבד

מצטרף להמלצות של "סטנגה"

V i n a

New member
ריבאונד

כשאתה גרוש טרי מהניילונים, רוב הנשים יעדיפו שלא לאייש את תפקיד הריבאונד בעצמן ויעדיפו להעביר את הלפיד לאחרת.

ולגבי ה"תהליך" שאתה שומע עליו, כנראה שהן מתכוונות לאותה תקופת-ביניים בה אתה מתגבר על הפרידה\גירושים וחוזר להיות "פנוי רגשית".
העניין הוא שלא כולם פועלים באותה צורה, ויש כאלה שצריכים לעבור קשר-ביניים או אפילו כמה כאלה כדי להתגבר ולהתבגר.
כפי שאמר מריוס, תעשה מה שנכון עבורך ואל תתייאש. בסופו של דבר תמצא את האחת שלא תחשוש מהסטטוס הטרי שלך.

בהצלחה.

אייבורי

New member
מרמרה זה מקום חשוב

התהליך שמדובר בו
הוא כעס על הבת זונה שקוראים לה גרושתך
השלמה עם הפרידה - הבת זונה לא מעניינת יותר
הפקת לקחים - הבנה מה פקששת בקשר ואיפה האחריות שלך
מסקנות - מה אתה זקוק לו בקשר ומה את רוצה מקשר חדש

ואחרי שתעבור את כל זה
תדע שעדיף להתרחק מגרושות ממורמרות

I C E M A N 7

New member
אתה נותן להן יותר מדי קרדיט

התהליך המדובר הוא השלמת המסע לשיקום האגו ומיצוי תחושת החופש.
רק לאחר שאתה שוכח את ייסורי העבדות של המונוגמיה + עייף/מותש מהמן חסר הטעם ומהשליו רווי העצמות שמזרים/לא מזרים לך שוק הפנויים/פנויות, רק אז אתה פנוי להעריך את סיר הבשר הנצחי שהיא לכאורה מציעה לך.

אייבורי

New member
אחי לי

מונוגמיה איננה יסורים, אתה מבצע השלכה לא נכונה
מנשים שאינן באמת חובבת סקס ומשתמשות בו ככלי לתשומת לב
ודורשות מונגמיה כחלק מצורך כפייתי בשליטה.
אבל יש גם מונוגמיה אחרת
ואני מביא אותה לכאן
שנדע אותה
כי אנחנו עייפים מאד
ממונגמיה של בתולות
ויש מונוגמיה שבאה מתוך מלאות, מתוך מקום של מיצוי
שאפילו לאונן לא בא לך
כי אתה מסופק עד דלא ידע

nowonder

New member
לא חושבת שאתה יכול להיות

מריר יותר, אז זה כבר טוב.

בכל מקרה, התהליך שאתה צריך לעבור זה להפסיק להיות מתוכלל מטרה, ולהתחיל להנות קצת מהדרך.

שילה1

New member
התהליך שונה אצל כל אחד ואחת,ומשך הזמן שונה

גם הוא.
שמעתי על כאלו שנזקקו לשנים,חודשים,שבועות או רק ימים.
תלוי באופי שלך,בדרך הפרידה,בסיבות לפרידה,ועוד.
מה שכן-תתחיל לעשות לעצמך דברים שאוהב.זה מקל,עושה טוב,מעסיק,וכף.

תלמד לשקר

תגיד שאתה גרוש כמעט שנתיים ושכבר היו לך 2 בנות זוג רציניות.
אף אחת לא רוצה להיות הראשונה שלך אחרי הגרושים כי הן מניחות שכל הדייט אתה רק תספר להן על גרושתך האיומה ותעשה קולות לא סקסיים של קורבן ובסוף, אם תגיעו למיטה אתה תהיה כולך בריגשי ולא יעמוד לך.
תאמין להן, יש להן ניסיון.

למעלה