מה השריטה שלך?

snoway

New member
מה השריטה שלך?

שלום לכולכם, השתחררתי במהלך החודש האחרון מצה"ל והחלטתי לקפוץ לביקור.
ואת ההודעה הראשונה שלי אני רוצה להקדיש לנושא – 'מה השריטה שלך?' אחרי דין ודברים עם החיילים היקרים עמם שרתתי, הגענו למסקנה הבאה: כל חייל בצה"ל, לא משנה אם היה קרבי או ג'ובניק, צנחן או גולנצ'יק, חוגר או קצין או שמא נגד – כל אחד ואחד מאתנו השתחרר מצה"ל עם שריטה מסוימת. משהו שהשתנה בו במהלך השירות הצבאי (לאו דווקא לחובה) ולא יחזור להיות כשהיה. או שכן יחזור להיות כשהיה אבל רק במחיר של פגישות מרובות עם פסיכולוג. אני אהיה הוגנת ואתחיל עם עצמי – השירות הצבאי הפך אותי לאדישה כלפי אנשים, ואני אסביר. את שירותי העברתי במקום שנדמה והיה למרכז הצביעות ותקיעות הסכינים בגב בצה"ל (היו אמנם גם כמה חבר'ה נחמדים), הלכלוכים והריכולים הגיעו לשיאים חדשים ולעתים אנשים בני 20 התנהגו כמו שתי ילדות בכיתה א' שנמצאות בברוגז כי מישהי מהן היתה בהפסקה הגדולה עם ילדה אחרת. לפני השירות הצבאי הייתי סופר-רגישה. נפגעת מכל שטות. כשהגעתי ליחידה שלי לשעבר היה לי די קשה בהתחלה להתמודד עם מה שהלך שם. איכשהו, עם הזמן, פיתחתי עור של פיל. היום הגעתי למצב שאני לא שמה זין על מה שאנשים חושבים או אומרים עלי , לא מופיעה שום התכווצות בבטן או תחושה רעה. יש שיגידו שזה דווקא דבר מאוד טוב, אבל נדמה לי שאצלי זה כבר יותר מדי קיצוני. טוב, את שלי עשיתי ושיתפתי. אז מה השריטה שלכם?

adamn1

New member
צודקת!!!

גם אני יצאתי עם שריטה אך לצערי איני יודע מהי....

שריונר 7

New member
שריטה???

התכוונת שריטות... ולא סתם שריטות , כל שריטה בעובי של תעלת סואץ אם לא יותר.... אין פה מפסיק מקום לכתוב הכל...

NAORNAOR21

New member
סיפוראמיתי...

אפרופר שריטות נזכרתי בחבר שלי....בא נא מסכן הבן אדם ..... במסגרת של שמירות שעשה בשטחים ...התווכח עם חבר מי ישמור ומתי... הקיצר השני תפס קריזה ...היה לידו כוס זכוכית סדוקה ...לקח תכוס ודפק לו אותה בפנים....אויי...התוצאה כואבת....לכל החיים....שריטה אבל מה שריטה לאורך כל הפנים ..בעססה אחושרמוטה...עכשיו כל פעם מי שרואה אותו שואל אותו מה זה מה קרה לך...?....מה הוא יספרר ..... מסכן...

sandradee

New member
השריטה שלי......

געגועים מטורפים לצבא.. לחברים לחברות אפילו למפקד התותח שלי נראה לי שהשתחררתי בלי מיצוי סופי וזה הקטע... הייתי עכשיו בדרא"מ וסיפרתי לכולם סיפורי צבא אבל מסתבר שגם חברות שלי מהצבא עשו אותו דבר :) בכיף היייתי חוזרת עד אוק' לכמה חודשי קבע חחח

MICHL99

New member
השריטה שלי../images/Emo101.gif

טוב אז אני יצאתי מהצבא
פרימדונה
ממש ככה הצבא שלי היה שוק ורב הזמן לא עשיתי כול חוץ מלצחוק על כל העולם ואישתו ,ולצעוק הרבה ש"אין לי כוח" "אני עייפה " ולאחר אחד הדברים היותר שנואים עליי
למדתי לאחר בצבא .
אתם מבינים מה אני אומרת לכם ,ועוד מה דקה לפני שהשתחחרתי החליטו "ללמד" אותי לקח ונתנו לי תלונה על איחור (וגם יצאתי זכאית). בקיצור הצבא הוציא אותי
ילדה מפונקת
עוד יותר (רמת אביב ג'
מה אתם רוצים ססתתתםםםםם) אבל הלאחר הכי זוועה אני שונאת זה השריטה שלי .

למעלה