מה השקט הזה? נגמרו לכם כל הנושאים? התחושות? המצוקות? המאווים? יו......
ש שרי 43 New member 31/1/02 #1 מה השקט הזה? נגמרו לכם כל הנושאים? התחושות? המצוקות? המאווים? יו......
א א פ ר ו ח New member 31/1/02 #3 ידעתי..... רק שמעו סקס ישר הלכו לישון צהריים בפריזר... אאחח אחח פולניות... גם עדה, גם מיקצוע נו שויין
ידעתי..... רק שמעו סקס ישר הלכו לישון צהריים בפריזר... אאחח אחח פולניות... גם עדה, גם מיקצוע נו שויין
א א פ ר ו ח New member 31/1/02 #5 את לא...... אבל ...( לא משנה ) שלא ינדו אותי חברתית... נ.ב מה עם נשיקה ?
א א פ ר ו ח New member 31/1/02 #9 תבואי עם קורות חיים ורזומה.. אני דורש ניסיון.... ( ראבק נראה לי שאני עומד לחטוף איזו כאפה...)
א א פ ר ו ח New member 31/1/02 #13 זה נכון ש??????. אם אתה רוצה לדעת כמה פעמים פולניה קיימה יחסי מין בחיים שלה.. אתה פשוט סופר כמה ילדים יש לה?
זה נכון ש??????. אם אתה רוצה לדעת כמה פעמים פולניה קיימה יחסי מין בחיים שלה.. אתה פשוט סופר כמה ילדים יש לה?
א א פ ר ו ח New member 31/1/02 #16 חחחחחחחחח שרי היא לא יודעת נשמה כזאת חכמה את אי אפשר לשאול אותך שאלות וחידות ולהפיל אותך בפח... ברור שהיא לא יודעת איך הגיעו הרי היא היתה בעיצומו של חרופ אדיר......
חחחחחחחחח שרי היא לא יודעת נשמה כזאת חכמה את אי אפשר לשאול אותך שאלות וחידות ולהפיל אותך בפח... ברור שהיא לא יודעת איך הגיעו הרי היא היתה בעיצומו של חרופ אדיר......
א א פ ר ו ח New member 31/1/02 #17 ואת מה את צוחקת? מה את מבינה בפולנים? לכי לבלוע אקמול ונומי נומי..
N natali323 New member 31/1/02 #19 א ק מ ו ל י אבל = = = = = = = = = = = = ב 10 אני פה = = = = = = = = = = שמעתי סקס