מה השקט הזה!?

dragonit12

New member
מה השקט הזה!?

למה אפחד לא חופר כמו פעם? למה אפחד כבר לא נמצא כאן יותר?
קומו!!! אז נכון שיש בגרויות/מתכונות וכו'.. אבל תעשו הפסקה קצרה מזה מדיי פעם{מהלמידה
}! בכל מקרה.. איך עבר היום? איך הלך בבגרות במתמטיקה? עוד כמה מתכונות נשארו לכם? עוד כמה בגרויות נשארו לכם? מוכנים להם? בהצלחה!

gorck

New member
נגמר מתמטיקס!!!!

כל הפאקינג חמש יחידות עברו להן!!! 3 שנות סבל השתלמו!!! איזה אושר!!!! אם ב007 קיבלתי 75 ומעלה יש לי 82 ומעלה סופי....איזה אושר אילעי!!!! וזה בהנחה ש006 הוצאתי יותר נמוך מהציון הקיים...איזה אושר זה... שנה הבאה ש"ש בבית שאן

YoungFellow

New member
מתמטיקה בעעע!!!

הבגרות הזאת כל כך עייפה אותי... אפילו אחריה לא האמנתי שזה מאחורי. הייתי כל כך תשוש, פיזית ורוחנית
הלך לא רע אבל לא מושלם, אז יאללה מועד ב'. אני עם מתכונות גמרתי. נשארו לי עוד איזה שתי בגרויות חוץ ממועדי ב' וזהו זה להשנה
ד"א, למרות כל הבגרויות והמתכונות נכנסתי לפורום פה ושם אבל לא היה למה להגיב

Black Jane

New member
בגרויות, מתכונות ושאר ירקות../images/Emo3.gif

קוצצות את זמני הבמילא לא רב במחשב, אבל את מוזמנת להפעיל קצת, אני ואפרת יכולות לעזור בנעיצת הודעות והצעה לקידומן

הפסקה מההפסקה של הלמידה../images/Emo3.gif

הבגרות במתמטיקה - פויה, אבל יש מועד ב' אז אני לא דואגת (חוץ מזה שיהיה קשה רצח) הבגרות בהיסטוריה - הקלטתי את החומר והקשבתי בדרך לחיפה. עובד
יהיה בסדר, זה רק היסטוריה (מוגשת על 94|חשה|) נשאר אלקטרוניקה (למה את לומדת אלקטרוניקה?!?!?!?!!11). ולשון... בהצלחה וכאלה

ש ט ו ץ

New member
היום הייתה לי הבגרות האחרונה שצריכים

ללמוד אלייה, נשאר רק הבעה בעוד שבוע ככה, ומכן נובע ש.... אני סיימתי ללמוד למבחנים!!!!!!!! אין יותר סבל עם חומר לימודדדדד איזה כיףףףףףףףף אז היום זרקתי את כל מה שהיה לי בספרייה וממש נהנתי. חיכיתי לדבר הזה 12 שנה, פאקינג סיימתי ביצפר אני לא מאמינה חח זה ממש לא מעוקל. ומתמטיקה הלך ממש בסדר... איזה אושר. =] ובסוף מכל הדברים הללו, אני עדיין מרגישה שיש לי ללמוד למשהו!!!! חחח

gorck

New member
אני באותו מצב...

כאילו יש אזרחות אבל אני מוגש על 100 ואני לא באמת לומד לזה....אז סיימתי ללמוד...אולי למועדי ב' אני אחשוב לקחת שיעור או שניים (עד היום לא למדתי שני נושאים מתוך 3 בפרק הראשון של 007...)

למעלה