מה השעה=קה אורה סטה

סיפור עצוב

רבתי היום עם בן אדם שקנה ממני רכב דרך מתווך כשהמתווך הוא אח של חבר טוב מאוד שלי ממש ברמה של משפחה. ממש הייתי בא לכל הארועים שלהם והרבה בשבתות אליהם הביתה 14 שנה והכול נגמר ביום אחד. סיפור מגעיל שנגמר בצעקות איומים וקללות הכל דרך הטלפון למזלי ולא פנים מול פנים אחרי שהם משכו אותי עם העברת בעלות מיום שלישי שעבר. החבר שלי ואחיו אומרים שלא קרה שום דבר אבל לי לא נראה שאני אבוא אליהם שוב למרות שתרמתי את חלקי היום ואתמול בהתנהגות מגעילה ממש אבל גם הם אשמים אחרי שהקונה הנוכחי שהוא חבר של המתווך-אח של חבר שלי נתן לו את האוטו לפני שבועיים בלי להודיע לי והקונה רצה שאני אבוא באוטובוסים עד הרצליה פיתוח מחולון כי אין לי רכב. חבל הפסדתי חבר למרות שהוא לא חושב ככה המסקנה לא לעשות עסקים עם צחברים ומשפחה היום למדתי את זה על הבשר שלי שרון.

tsiporganeden

New member
שרוניקו 2 דברים.

הראשון, חבר טוב אף פעם לא כועס, קרה מה שקרה צריך להמשיך הלאה את החברות, לא חבל שבשביל מריבה כזו מטופשת תפסיד חבר? ועוד שהיה לך אח ורע. שנית, החיים הם בית ספר, אלא מה שחכמים אלה שלומדים מנסיונם של אחרים ולא מנסיונם שלהם עצמם, הווה אומר שיהיה נר לרגליך לפני שאתה נוקט צעד מסויים בחיים ולא משנה מה אתה צריך לבדוק קודם כל מה המנוסים אומרים, ולכן צריך תמיד להתייעץ עם אדם מבוגר בעל נסיון, אין דבר חמוד זה היה לקח, וחשוב רק שתלמד מהתוצאות.

Sarika

New member
תרגום -

הפתגם הוא - מאס ב'אלין דיינטיס קי פאריינטיס. התרגום - השיניים שוות יותר מקרובי משפחה. כשאדם סובל מכאב שיניים, יטפל בהם ולאחר מכן במשפחה.

תודה ציפור גן עדן את באמת נחמדה

את באמת נחמדה מאוד וגם צודקת כל המקרה התחיל לפני חודשיים בגלל שלא שמעתי להורים שלי ורצתי למכור לו את האוטו במקום לחכות לקונה אחר ולהמנע מכל הקומבינה המלוכלכת הזאתי ועוד הפסדתי כסף.

avielss

New member
פעם מישהו אמר לי משפט יפה

כיס זה כיס וגיס זה גיס ...

למעלה